Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Velkommen til Wihlborgs

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Hvem er vi?

Hos Wihlborgs A/S ejer, driver og udlejer vi erhvervsejendomme. Vores portefølje består i dag af 64 erhvervsejendomme beliggende i Storkøbenhavn. Wihlborgs’ overordnede forretningsidé er at skabe lokationer, hvor mennesker og virksomheder kan udvikle sig. Vi vil skabe rum til flere muligheder for lejerne, mere liv i by og kvarter, og mere styrke til Øresundsregionen. Udover driften af vores ejendomme består Wihlborgs også af en lang række øvrige servicefunktioner, såsom vores facility del, der består af både ejendomsservice og servicering af grønne områder og udenomsarealer.

"Hos os er der både en masse unge talenter og erfarne medarbejdere"

"Jeg er sikker på, at en stor del af at skabe en succesfuld virksomhed, bunder i en stærk organisation. En stærk organisation skaber vi, når vi tager hånd om alle medarbejderes styrker og kompetencer, når vi har tillid til hinanden og når vi kan have det sjovt sammen. Det er Wihlborgs. Hos os er der både en masse unge talenter og erfarne medarbejdere, og det giver en god balance i det daglige arbejde og medvirker til, at vi hele tiden udvikler os. Jeg tror på, at vi i Wihlborgs kan udrette en masse fantastiske ting. Gennem årene har Wihlborgs formået at markere sig som en væsentlig og stærk spiller i branchen – og vi er slet ikke færdige. Vores stærke organisation og fællesskab skal føre os videre. Jeg er glad for at være en del af den rejse, Wihlborgs er på, og jeg er overbevist om, at vi går en spændende fremtid i møde."

Søren Holm, Administrerende Direktør

Wihlborgs historie

Wihlborgs A/S er et ejendomsselskab, som har været aktiv på det danske marked i over 20 år. Vi er et datterselskab af det svenske børsnoterede ejendomsselskab Wihlborgs Fastigheter AB. Wihlborgs blev grundlagt i 1924 som et byggefirma i Malmø af bygmester O.P. Wihlborg og blev i sin nuværende form noteret på børsen i Stockholm i 2005. Wihlborgs Fastigheter AB er et aktieselskab, der er noteret på NASDAQ Stockholm og har været på Large Cap-listen siden 1. januar 2016.

Alle ejendomme tilhørende Wihlborgs A/S og Wihlborgs Fastigheter AB er beliggende i Øresundsregionen og er placeret i fire geografiske regioner: Storkøbenhavn, Malmø, Lund og Helsingborg.

Vores geografiske lokationer

Wihlborgs overordnede koncernstruktur er opdelt i de fire geografiske regioner, der ledes af hver deres regionsdirektør. I hver af vores regioner har vi et lokalt kontor. Vores eget danske hovedkontor ligger i Skovlunde, og i Sverige har vi regionskontorer i Malmø, Lund og Helsingborg.

Den danske del af Wihlborgs er opdelt i fire hovedområder:
Øst (Herlev og Skovlunde), vest (Ballerup), nord (Allerød, Hørsholm, Helsinge, Værløse) og syd (Taastrup, Brøndby, Roskilde).

Vores fælles fundament

Hos Wihlborgs har vi en stærk virksomhedskultur, og vi arbejder aktivt med at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø. Vi tror på, at har man en god og stærk kultur, vil den positivt påvirke bredt og række ud over vores egen organisation.

Vores kultur bygger på trivsel og professionalisme og er dybt forankret i vores 4 nøgleværdier, der danner grundlag for vores handlinger i alle situationer.

Handlekraft 01
Handlekraft
Viden 01
Viden
Ærlighed 01
Ærlighed
Fællesskab 01
Fællesskab

"Det er en holdsport at være ansat og arbejde hos Wihlborgs".

Annette Grandahl Larsen | HR-chef

Vi er nummer 15. på listen over Danmarks bedste arbejdspladser!

Wihlborgs blev i 2024 kåret af Great Place to Work® som nummer 15 på listen over Danmarks bedste arbejdspladser. Great Place to Work har udarbejdet en medarbejderundersøgelse baseret på en gennemarbejdet definition af, hvad der gør en arbejdsplads god. Gennem forskning og erfaring arbejder Great Place to Work kontinuerligt med at skabe bedre arbejdspladser – set både fra medarbejdernes perspektiv, men også ledelsens.

Vi har valgt at arbejde med Great Place to Work undersøgelsen, da den giver mulighed for at måle og sammenligne vores indsatser, og det er vigtigt, når vi fortsat bestræber os på at være den bedst mulige arbejdsplads for vores medarbejdere.

Vi skaber "Den gode oplevelse"

Vi er 80 engagerede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at skabe den gode oplevelse for vores kunder og lejere. Den gode oplevelse starter allerede, når vores kunder og lejere ankommer til en af Wihlborgs' matrikler. Vores grønne serviceafdeling sørger for, at vores udearealer fremstår præsentabelt; græsset er slået, buske og træer er klippet og beskåret og affald og ukrudt er fjernet. Det er med til at sikre et positivt førstehåndsindtryk af vores ejendomme.

Det er vigtigt for os, at vi altid er synlige og tilgængelige, hvorfor der også er en fast ejendomsinspektør og driftsleder tilknyttet vores ejendomme, som man altid kan få fat på. De sørger for, at alt på ejendommen bliver serviceret og at alt er i orden. Dette er for at skabe den bedste oplevelse for vores lejere i hverdagen, da vi altid sætter kunden og den gode service i centrum.

Vores services

Herunder kan du læse mere om de services, som Wihlborgs tilbyder.

Skal vi tage en snak?

Er du lejer eller kommende kunde? Vi er altid klar på en snak over en kop kaffe.

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os