Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Job og karriere i Wihlborgs

'Det er en holdsport at arbejde i Wihlborgs'

Vi er nr. 15 på listen over Danmarks bedste arbejdspladser

Wihlborgs er i 2024 blevet kåret af Great Place to Work® som nummer 15 på listen over Danmarks bedste arbejdspladser. Great Place to Work har udarbejdet en medarbejderundersøgelse baseret på en gennemarbejdet definition af, hvad der gør en arbejdsplads god. Gennem forskning og erfaring arbejder Great Place to Work kontinuerligt med at skabe bedre arbejdspladser – set både fra medarbejdernes perspektiv, men også ledelsens.

Vi har valgt at arbejde med Great Place to Work undersøgelsen, da den giver mulighed for at måle og sammenligne vores indsatser, og det er vigtigt, når vi fortsat bestræber os på at være den bedst mulige arbejdsplads for vores medarbejdere.

Vores arbejdsplads

Wihlborgs er et ejendomsselskab, og vi har fokus på at skabe den gode oplevelse for vores kunder og lejere. Vores arbejdsplads er et sted, hvor vi trives, værner om hinanden, har det sjovt sammen, hvor der er rum til forskelligheder og hvor alle får lov til at udvikle sig og vokse.

Ikke kun et arbejde

I Wihlborgs er menneskene det vigtigste. Det har længe været et mantra, som vi værner om og stræber efter at leve op til. Det er derfor både i vores og medarbejdernes interesse, at det skal være rart at gå på arbejde. Hos Wihlborgs ønsker vi at skabe tryghed og at sikre medarbejdernes trivsel, både personligt og arbejdsmæssigt, gennem forskellige tiltag.

Søg arbejde hos Wihlborgs

Vi er altid nysgerrige efter mennesker, der ønsker at arbejde sammen med os. Vi har brug for engagerede medarbejdere, der ønsker at bidrage med nye kræfter og ideer og som ønsker at udvikle sig sammen med os og sikre, at Wihlborgs forsætter med at vokse.

Ønsker du at se vores ledige stillinger, ansøge uopfordret eller at tilmelde dig vores jobagent?

Vi udvikler og udfordrer

Vi har en generøs indstilling til, at medarbejdere ønsker at uddanne sig og vi opfordrer medarbejderne til at tage initiativ og komme med forslag til uddannelser, som de ønsker – både individuelt og for større grupper. Det er også ofte, at ledere eller medarbejdere ser et talent hos en medarbejder eller kollega og opfordrer den enkelte til at videreudvikle dette talent. Formålet hermed er at opretholde et professionelt niveau som virksomhed og skabe muligheder for både medarbejderen og Wihlborgs i hverdagen. Vi vil gerne være en virksomhed, der satser på udviklingen af egne medarbejdere, og derfor sender vi løbende vores ansatte på diverse kurser inden for forskellige faggrupper.

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os