Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

NGG

Nordsjællands Grundskole og Gymnasium

LIVE UPDATE | 11.06.2024:
Fundamenter er støbt og der er fuld gang i støbning af terrændæk, hvor terrændæk del 1 er afsluttet og der er ved at blive gjort klar til del 2 midt i bygningen og del 3 mod syd. Der er også udført Mock-up for valg af mursten. Der skal vælges mellem en antracitgrå og en rød. Næste store aktivitet er opstart af elementmontering, som forventes opstartet uge 26.

Når du besøger byggepladsen, skal du være en del af projektteamet eller også skal du have en klar aftale med CC Contractors eller Wihlborgs omkring adgang – uvedkommende har ikke adgang.
Når du besøger byggepladsen efter aftale, skal du have sikkerhedssko, gerne sikkerhedsvest og når der arbejdes med kran (elementmontering) er der også hjelmpåbud. Der henvises til infoskur placeret på byggepladsen mod nord efter indgangen.

Adresse
Adresse

Christianshusvej 195, 2970 Hørsholm

Kunde
Kunde

Nordsjællands Grundskole og Gymnasium

Byggeperiode
Byggeperiode

2023-2025

Kontraktform
Kontraktform

Totalentreprise

Omfang
Omfang

11.622 m² samt tilhørende tagterrasser på 2531 m² og teknikhuse på 480 m²

Certificering
Certificering

DGNB-Guld

Bygherre
Bygherre

Wihlborgs

Arkitekt
Arkitekt

IC Arkitekter

Ingeniør
Ingeniør

Sweco

Wihlborgs skal opføre skole i Hørsholm

Hos Wihlborgs A/S har vi nogle spændende år i vente. Vi har indledt et samarbejde med Nordsjællands Grundskole & Gymnasium (NGG) om opførelsen af en topmoderne skolebygning i Hørsholm, der vil stå klar i andet halvår 2025.

Fremtidens læringsmiljø med lavt CO2-aftryk
Projektet markerer Wihlborgs' første byggeri med en certificering indenfor DNGB-standarden på guldniveau, der bygger på en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed.

Den moderne helhedsskole vil have plads til 1500 elever og ansatte, og visionen er at skabe et inspirerende læringsmiljø med fokus på fællesskabsopbygning.

05 Interiør Aula Final
06 Interiør Sportshal Final
08 Interiør Gang 2.Sal Final

"Projektet er et stort og spændende skridt i Wihlborgs’ udvikling. Vi er glade for, at NGG og Hørsholm Kommune viser os tilliden, og vi ser frem til at bidrage til et inspirerende læringsmiljø, som vi tror på er en langsigtet investering i uddannelse og fremtidens erhverv ."
Søren Holm, administrerende direktør

Unik arkitektur med plads til fællesskab
Skolebygningen bliver 11.600 kvm med tre forskudte bygningskroppe for optimering af ruminddelingen og udearealerne. Med afsæt i skolens værdisæt er den arkitektoniske vision at skabe rum som stimulerer lysten til at lære, skabe fællesskabet, kreativitet og inspiration til fysisk bevægelse.

En langsigtet investering
For Wihlborgs markerer projektet en langvarig forpligtelse til udvikling, uddannelse og samfundsværdi:

12

"Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan tilføje et nyt skolebyggeri, som vil styrke diversifikationen af vores portefølje med en lejeaftale på 25 år. Vi er stolte af at bidrage positivt til samfundet med en robust investering, der sikrer bedre forhold for elever, undervisere og beboere i området." Johan Tofte, porteføljechef

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os