Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Slotsmarken 10-18, 2970 Hørsholm

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Den grønne lomme i Hørsholm

På vores ejendomme på Slotmarken i Hørsholm finder man bl.a. Wihlborgs veletablerede kontorhotel. Ejendommen er beliggende i skønne grønne omgivelser, men alligevel tæt på motorvejsnettet, der gør ejendommen nem at komme til og fra. Ejendommen er opført tilbage i 1987 og strækker sig udover 27.000 kvadratmeter fordelt på tre etager.

Til ejendommen hører der en stor parkeringsplads, hvor vi tilbyder gratis parkering til dig, dine ansatte og jeres kunder. Ejendommen har i 2020 fået etableret en splinterny og moderne kantine, som Wihlborgs ejer og administrerer. Her har I mulighed for at tilmelde jer vores populære frokostordning.

Alle lejemålene i ejendommen er indrettet med lyse og indbydende lokaler. Lokalerne er moderne indrettet med sorte tæppefliser, højt til loftet og hvide vægge. Lejemålene rummer en lang række muligheder, og henvender sig derfor til forskellige typer af erhverv. Der er en lang række muligheder for at tilpasse lejemålet, så det passer til netop jeres behov.

Kontorhotellet byder på en lang række fællesarealer hvor man blandt andet har fri adgang til de fælles mødelokaler der både har Wifi og alt i AV-udstyr. Til lejemålene hører der samtidig fælles tekøkkener, loungeområde og badefaciliteter.

Ejendommen er beliggende på hele 118.000 m² grund og rummer blandt andet sit eget fredede naturområde, hvor Usserød Å løber i gennem. Ejendommen ligger er beliggende med kort afstand til både Helsingørmotorvejen E47, E55 og Isterødvejen. Det giver en ideel placering med kort transporttid til både København og det øvrige Sjælland.

Ejendommen ligger kun halvanden kilometer fra Hørsholm midtpunkt, hvor der er en lang række forskellige indkøbsmuligheder. Rungsted Kyst St. er beliggende blot tre kilometer fra ejendommen, og bus 500s stopper lige foran Slotsmarken hvert tiende minut.

Kantine
Kantine 11.30-13.00
Modelokaler
Kontorfællesskab
Parkering
Fri parkering
Motorvej
Tæt på motorvej

Fakta

Opførelsesår. 1987/2020|Wihlborgs købsår: 2017 |Samlet antal m²: 27.000 m²

Ejendommens kontaktpersoner

Jari Smærup |Ejendomsadministrator| 53 73 74 54jari.smaerup@wihlborgs.dk

Caspar Corneliussen | Ejendomsinspektør| 31 17 47 16caspar.corneliussen@wihlborgs.dk

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomm

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os