Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Lejrvej 15-19, 3500 Kirke Værløse

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Multibrugerejendom i Kirke Værløse's erhvervskvarter

Vores ejendom på Lejrvej 15-19 er en flot multibrugerejendom med kontor, lager og kantine. Ejendommen indeholder herudover også 2 etagers kontorfællesskab, med mindre kontorer a 16-78 m². Ejendommen har gode parkeringsforhold og ved hovedindgangen bliver man mødt af et præsentabelt indgangsparti. Der er fælles kantine i ejendommen og elevatorer op til lejemålene.

Kontorhotellet i ejendommen er relativt nyrenoverede, med nye fællesarealer. Til trods for dette udlejes de attraktive lejemål til en rigtig god leje. Der vil for lejere være mulighed for at koble sig på en fleksibel kantineordning med andre lejere i huset.

Ejendommen er beliggende i et mindre erhvervsområde tæt ved Kirke Værløse. Den er beliggende i grønne områder og tæt ved golfklub. I Kirke Værløse ligger der en Netto ca. 500 meter væk, i Værløse by er der tilgang til endnu flere indkøbsmuligheder. Trafikalt ligger ejendommen kun 3 km fra Værløse St. og 4 km fra Hillerødmotorvejen. Der er gode parkeringsforhold ved ejendommen og samt busforbindelsen linje 151, der blandt andet kører til Værløse st.

Kantine
Fælles kantine
M¢De
Flerbrugerhus
Tekokken
Kontorfællesskab
Parkering
Fri parkering

Fakta

Opførelsesår: 1988|Wihlborgs købsår: 2016 |Samlet antal m²: 8.900 m²

Ejendommens kontaktpersoner

Anton Kaas |Ejendomsadministrator| 53 73 74 94anton.kaas@wihlborgs.dk

Klemens Meyn |Ejendomsinspektør|23 69 89 12klemens.meyn@wihlborgs.dk

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme.

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os