Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Lautrupvang 1, 2750 Ballerup

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Ydre Københavns første Green Building

Vores ejendom på Lautrupvang 1 er et af Wihlborgs topmoderne erhvervsejendomme. Tilbage i 2017 gennemgik ejendommen en omfattende renovering i et samarbejde mellem Schneider og Wihlborgs. I dag er lejemålet spækket med intelligente løsninger gennem hele ejendommen.

Schneider Electric Danmark har samlet en stor del af sine aktiviteter i det nye og energirigtige hovedkvarter i Ballerup. Her har de samlet alle storkøbenhavnske aktiviteter, hvilket øger samarbejdet og de interne synergier til glæde for kunder, samarbejdspartnere og de overordnede forretningsresultater.

Udover en attraktiv beliggenhed i forhold til offentlig transport og motorvejsnettet, hører der også en stor parkeringsplads med fri parkering til ejendommen.
Lautrupvang 1 er beliggende i Lautrupparken som er kendt som en af Storkøbenhavns mest attraktive og velfungerende erhvervsområder, og er kendt for en lang række internationale virksomheder. Ejendommen er placeret tæt på Ring 3, Ballerup Byvej og kun 16 kilometer fra Rådhuspladsen i København. I området er der flere buslinjer og Malmparken Station ligger kun 900 fra ejendommen. Føtex, Lautrupcentret og Hotel Lautruppark ligger blot 5 minutters gåafstand fra ejendommen.

Opforelsebygning
Nyrenoveret
Udendors
Green Building
Kantine
Kantine
Parkering
Fri parkering

Fakta

Opførelsesår: 1984/2015/2016|Wihlborgs købsår: 2014 |Samlet antal m²: 14.000 m²

Ejendommens kontaktpersoner

Ulla Mouritsen |Ejendomsadministrator| 53 73 74 61ulla.mouritsen@wihlborgs.dk

Michael Svensson | Ejendomsinspektør| 21 77 50 51michael.svensson@wihlborgs.dk

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os