Vi arbejder hver dag på at
skabe 'Rum til mere'

Nyheder Bæredygtighed Job
Ledige stillinger
Kontakt
Ledige lejemål Ejendomme
Til lejere/beboere Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering For leverandører

Vores virksomhed

Hos Wihlborgs A/S ejer, driver og udlejer vi erhvervsejendomme. Vores portefølje består i dag af 60 erhvervsejendomme fordelt rundt i Storkøbenhavn. Udover driften af vores ejendomme består Wihlborgs også af en lang række øvrige servicefunktioner, såsom vores kantine- og konferenceservice, og en facility del, der består af både ejendomsservice, servicering af grønne områder og udenomsarealer.

Wihlborgs A/S er et ejendomsselskab, som har været aktiv på det danske marked i over 20 år. Vi er et datterselskab af det svenske børsnoterede ejendomsselskab Wihlborgs Fastigheter AB. Alle ejendomme er beliggende i Øresundsregionen og er placeret i fire geografiske regioner: Storkøbenhavn, Malmø, Lund og Helsingborg.

Nedenstående figur viser tal fra 31.12.2019

Wihlborgs koncernstruktur

Wihlborgs har en enkel og flad organisation, hvor forvaltning overordnet set er kernen i virksomheden. Wihlborgs overordnede koncernstruktur er opdelt i de fire geografiske regioner, der ledes af hver deres regionsdirektør. I hver af vores regioner har vi et lokalt kontor. Vores eget danske hovedkontor ligger i Skovlunde, og i Sverige har vi regionskontorer i Malmø (Dockan), i Lund (Ideon) og i Helsingborg (centrum).

Den danske del af Wihlborgs er opdelt i fire hovedområder: Øst (Herlev og Skovlunde), vest (Ballerup), nord (Allerød, Hørsholm, Helsinge, Værløse), syd (Taastrup, Brøndby, Roskilde).

Nedenstående figur viser tal fra 31.12.2019

Nøgleværdier og virksomhedskultur

Hos Wihlborgs har vi en stærk virksomhedskultur, og vi arbejder aktivt med at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø. Vi tror på, at har man en god og stærk kultur, vil den positivt påvirke bredt og række ud over vores egen organisation.

Vores kultur bygger på trivsel og professionalisme og er dybt forankret i vores 4 nøgleværdier, der danner grundlag for vores handlinger i alle situationer.

Handlekraft

Viden

Ærlighed

Fællesskab

"Det er en holdsport at være ansat og arbejde hos Wihlborgs".

Annette Grandahl Larsen | HR-chef

Wihlborgs er certificeret Great Place To Work

Wihlborgs blev i 2020 kåret af Great Place to Work® som nummer 7 på listen over Danmarks bedste arbejdspladser. Great Place to Work har udarbejdet en medarbejderundersøgelse baseret på en gennemarbejdet definition af, hvad der gør en arbejdsplads god. Gennem forskning og erfaring arbejder Great Place to Work kontinuerligt med at skabe bedre arbejdspladser – set både fra medarbejdernes perspektiv, men også ledelsens.

Vi har valgt at arbejde med Great Place to Work undersøgelsen, da den giver mulighed for at måle og sammenligne vores indsatser, og det er vigtigt, når vi fortsat bestræber os på at være den bedst mulige arbejdsplads for vores medarbejdere.

Hent vores kulturprofil her

Den gode oplevelse

Vi er over 100 engagerede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at skabe den gode oplevelse for vores kunder og lejere. Den gode oplevelse starter allerede, når vores kunder og lejere ankommer til en af Wihlborgs matrikler. Vores grønne serviceafdeling sørger for, at vores udearealer fremstår præsentabelt; græsset er slået, buske og træer er klippet og beskåret og affald og ukrudt er fjernet. Det er med til at sikre et positivt førstehåndsindtryk af vores ejendomme. I mange af vores huse har vi fælleskantiner, hvor vores faste hold af kokke og kantine-ansatte tilbereder lækre menuer til vores lejere.

Det er vigtigt for os, at vi altid er synlige og tilgængelige, hvorfor der også er en fast ejendomsinspektør og driftsleder tilknyttet vores ejendomme, som man altid kan få fat på. De sørger for, at alt på ejendommen bliver serviceret og at alt er i orden. Dette er for at skabe den bedste oplevelse for vores lejere i hverdagen, da vi altid sætter kunden og den gode service i centrum.

Services

Wihlborgs’ overordnede forretningsidé er at skabe lokationer, hvor mennesker og virksomheder kan udvikle sig. Vi vil skabe rum til flere muligheder for lejerne, mere liv i by og kvarter, og mere styrke til Øresundsregionen. Udover driften af vores ejendomme består Wihlborgs også af en lang række øvrige servicefunktioner.

Wihlborgs historie

Wihlborgs blev grundlagt i 1924 som et byggefirma i Malmø af bygmester O.P. Wihlborg og blev i sin nuværende form noteret på børsen i Stockholm i 2005. Wihlborgs Fastigheter AB er et aktieselskab, der er noteret på NASDAQ Stockholm og har været på Large Cap-listen siden 1. januar 2016.

Den største ejer i Wihlborgs er Erik Paulsson og hans familie, som ejer ca. 10% af aktierne. Wihlborgs har i løbet af det sidste årti erhvervet sig en lang række ejendomme i Storkøbenhavn. Wihlborgs ejer og administrerer i dag 60 ejendomme fordelt rundt i Storkøbenhavn.

Bæredygtighed og CSR

Vi arbejder aktivt med bæredygtighed og CSR. Læs mere om vores fokusområder ved at trykket på knappen nedenfor.

Læs mere her

Regionsudviklere

Vi er stærkt engageret i udviklingen af vores ejendomme og bydele. Vi vil skabe de bedste forudsætninger for, at erhvervslivet i de regioner vi er placeret i kan udvikle sig godt. Vi tænker langsigtet og deltager blandt andet i tværfaglige og kommunale kvarterudviklingsprojekter. Vi er overbeviste om, at det der er godt for byerne og regionen, også er godt for de mennesker, der har deres dagligdag i byerne.

Som en stor regional aktør på markedet mener vi også, at vi har et ansvar for at bidrage til, at både byerne og regionen som helhed vokser og udvikles på lang sigt. Vi vil således være med til at skabe vækst og holdbarhed, både for vores kunder og regionen generelt. Ved at bidrage med erfaringer, ressourcer og netværk ønsker vi at hjælpe med at fremme en bæredygtig udvikling, både økonomisk, miljømæssigt og socialt.

Miljøtiltag og bæredygtighed

Vi arbejder hele tiden på at nedbringe Wihlborgs klimaaftryk gennem forskellige miljømæssige og bæredygtige tiltag. Vi har blandt andet en ambition om, at alle nyindkøbte bærbare computere i Wihlborgs fremover skal være CO2-neutrale. Vi har på nuværende tidspunkt anskaffet os én af Danmarks første CO2- neutrale bærbare computere fra Cirkular Computing. Ved at vælge Circular Computer frem for at købe en ny standard bærbar computer mindsker vi vores CO2-udslip med mere end ½ ton pr computer. Vi sparer samtidig miljøet for kostbare mineraler og forebygger e-affald fra tilintetgørelse af bærbare computere.

Hos Wihlborgs arbejder vi med en række andre miljømæssige tiltag på og omkring vores ejendomme. Blandt andet genbrug af vand til udendørsbrug, afskaffelse af sprøjtemidler, brug af ladcykler i stedet for bil på korte afstande og forbedringer af energimærkningerne på vores ejendomme herunder nedbringelse af energiforbruget.

Derudover har vi hos Wihlborgs installeret solceller med en samlet solcelleeffekt på 285.000 kWh årligt. Den årlige produktion af strøm fra disse solceller svarer til 65 husholdningers årlige strømforbrug. Solcellerne nedbringer samtidig ejendommenes CO₂-udslip med 70 ton CO₂, hvilket svarer til at flyve 200 gange til Mallorca. Vi arbejder hele tiden på at reducere ejendommenes samlede CO2-udslip, og det er vores mål, at vi inden for to år har fordoblet antallet af solceller.

“Vores ambition er, at vi indenfor de næste to år har fordoblet vores antal af solceller, og at vi i Wihlborgs forsat arbejder aktivt på at nedbringe Wihlborgs klimaaftryk.”

Mikkel Willard, Projektleder - Energi og Miljø

Lokal støtte

Vi støtter det lokale erhvervsliv ved så vidt muligt at benytte lokale håndværkere, leverandører og samarbejdspartnere. Vi støtter det lokale foreningsliv, blandt andet gennem sponsorater. Vi samarbejder med kommuner, jobcentre og lokale skoler omkring en række job og udviklingsmæssige muligheder.

Vi har samarbejdet med kommunen og de lokale jobcentre omkring praktikforløb, og vi har flere, som er ansat i flexjob eller på anden vis har behov eller ønske om nedsat tid. Det er en styrke at have gode medarbejdere, som er glade for at gå på arbejde og som gør en forskel for deres kollegaer og vores kunder.

CO2-venlig firmakørsel

I samarbejde med Toyota YUKO har vi firma-delebiler på følgende af vores ejendomme:
Mileparken 22, Hørkær 14-26, Oldenburg Allé 1-3, Slotsmarken 10-18 og Engholm parkvej 8.

Samarbejdet går i al sin enkelthed ud på, at vi hos Wihlborgs stiller miljørigtige delebiler til rådighed for vores lejere på udvalgte Wihlborgs parkeringspladser. Du kan læse mere om ordningen og oprette dig på YUKO.dk

Skal vi tage en snak?

Er du lejer eller kommende kunde?
vi er altid klar på en snak over en kop kaffe.

Ring eller skriv en mail

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere