Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Wihlborgs udlejer 6.300 kvm til to markante virksomheder

Elektronikvirksomheden EMRI og ingeniør- og teknikvirksomheden Grønbech flytter i efteråret ind i Wihlborgs’ nyistandsatte, multifunktionelle og klimavenlige erhvervsbyggeri i Skovlunde.

Wihlborgs A/S har indgået længerevarende lejeaftaler med to markante virksomheder, som i efteråret 2024 flytter ind i det multifunktionelle erhvervsbyggeri på Meterbuen 27 i Skovlunde. Det drejer sig om elektronikvirksomheden EMRI, som leverer styresystemer til skibe, og ingeniør- og teknikvirksomheden Grønbech.
De to virksomheder rykker ind i henholdsvis 3.300 m2 og 3.000 m2, der for begges vedkommende er fordelt på kontor og arealer til lager og montage.

”Vi ser frem til at byde vores to nye lejere velkomne på Meterbuen 27, hvor vi efter en omfattende renovering kan tilbyde EMRI og Grønbech det rigtige match mellem behov, arealer og anvendelse i klimavenlige, fleksible og komfortable rammer,” siger Palle Dybdal, kundechef hos Wihlborgs A/S.

EMRI

EMRI er en 52 år gammel dansk elektronikvirksomhed som leverer styresystemer, autopiloter, joystick og dynamisk positioneringssystemer til handelsskibe, krydstogtsskibe, megayachter, forsknings- og undersøgelsesskibe mv. EMRI flytter fra Marielundvej i Herlev.

”Vi er i stærk vækst og udvider både vores forsknings- og udviklingsaktiviteter, samt produktionen. Vi er derfor vokset ud af vores nuværende lokaler og benytter lejligheden til at opgradere vores domicil,” siger Morten Novak Bro, CEO, EMRI A/S.

Grønbech

Grønbech er en dynamisk ingeniør- og teknikvirksomhed med 90 medarbejdere fordelt på fire divisioner, der leverer og servicerer bæredygtige løsninger inden for energi, vand og spildevand, industri, samt stål og metal.

Virksomhedens historie går tilbage til 1828, og Meterbuen 27 bliver det kun fjerde hovedsæde for Grønbech gennem tiderne.

”Vi er med andre ord ikke en virksomhed, der flytter hver anden dag. Derfor satser vi også på et langvarigt samarbejde med Wihlborgs,” siger John Mathiesen, CEO, Grønbech.

Nemmere transport

EMRI har meget fokus på, at medarbejderne er glade for at gå på arbejde. Derfor er det vigtigt for EMRI at blive boende i Herlev/Skovlunde-området, der ligger godt i forhold til, hvor medarbejderne bor, eller hvor de pendler fra.

Også i Grønbech har man fokus på at gøre det nemt og tilgængeligt for medarbejderne at komme på arbejde. Grønbech har haft hovedsæde i Scandiagade i Sydhavnen i 25 år, og i de år er byen vokset støt, så den i dag omkranser virksomheden.

”Det nye lejemål stemmer godt overens med, at vi gennem noget tid har haft et ønske om at flytte lidt ud af byen og gøre transporten nemmere for vores medarbejdere, hvoraf langt de fleste bor uden for selve København. Vi håber, at vores medarbejdere vil opleve, at det er blevet nemmere at komme på arbejde,” siger John Mathiesen.

Et godt samarbejde

Bygningen bliver totalistandsat efter virksomhedernes ønsker for en moderne, lys og miljøvenlig arbejdsplads med nøje udvalgte materialer.

”Vi har haft et fint samarbejde med Wihlborgs om renovering og indretning. Wihlborgs har udvist stor lydhørhed over for vores specielle behov. Vi er også meget tilfredse med en ambitiøs 10-årig lejekontrakt. Vores moderselskab Furuno er japansk, og de investerer langsigtet,” siger Morten Novak Bro fra EMRI.

031

Grøn energi

Hos Grønbech kender CEO John Mathiesen Wihlborgs fra Sverige, hvor han tidligere var direktør for en virksomhed, der var lejer hos Wihlborgs.

”Det betyder meget, at vi har en udlejer, som vi har tillid til, og som også har tillid til os. Vi har haft en god dialog og et godt, professionelt samarbejde med Wihlborgs, som er kendetegnet ved nogle af de samme værdier, vi selv lægger vægt på, såsom smidighed, troværdighed og ansvarlig drift. Wihlborgs køber grøn strøm til ejendommen, og det er afgørende for os, da vi har kunder, som kræver, at vi anvender grøn energi til den del af vores forretning, som vedrører dem,” siger John Mathiesen.

Vil du vide mere?

Læs hele pressemeddelelsen her

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os