Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Wihlborgs udlejer 62.000 kvm til større dansk virksomhed

Ny lejer flytter ind på Girostrøget i Høje Taastrup

Wihlborgs har underskrevet en 10-årig lejeaftale med en større dansk virksomhed, som skal leje 62.000 kvm på Girostrøget 1 i Høje Taastrup. Lejeaftalen træder i kraft pr. 1. maj 2024.

Lejemålet og de omfattende 62.000 kvm overtages fra Danske Bank, som er nuværende lejer.

Gennemgående renovering
Inden den nye lejer flytter ind i lokalerne, vil lejemålet gennemgå en omfattende renovering, der b.la. vil give ejendommen et nyt og tidssvarende udtryk. Wihlborgs investerer 282 MDKK i renoveringen, som forventes at være fuldført i løbet af første halvår af 2025.

”Med en ambitiøs lejeaftale over de kommende 10 år og en gennemgribende modernisering af ejendommen kommer der nyt liv i området, og vi skaber en ny standard. Vi ser frem til at byde vores nye lejer velkommen og i fællesskab skabe en tryg og visionær arbejdsplads.”

Søren Kempf Holm, direktør for Wihlborgs A/S

Central placering
Girostrøget 1 har en attraktiv beliggenhed centralt i Taastrup tæt på Høje Taastrup station, hvorfra der er gode tog- og busforbindelser, samt motorvejsnettet, som alle giver nem og hurtig adgang til resten af Sjælland.

”Ejendommen på Girostrøget har stort potentiale med sin fleksible udformning, gode menneskelige skala samt placering tæt på infrastruktur. Denne aftale bidrager til en positiv udvikling for hele området, og vi er glade for, at vi sammen har fundet en løsning med hurtig og god overdragelse fra den nuværende lejer.”

Ulrika Hallengren, administrerende direktør for Wihlborgs

Vil du vide mere?

Læs hele pressemeddelelsen her

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os