Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Wihlborgs skal opføre skole i Hørsholm

Vi tager et skridt ind i fremtiden

Hos Wihlborgs A/S har vi nogle spændende år i vente. Vi har indledt et samarbejde med Nordsjællands Grundskole & Gymnasium (NGG) om opførelsen af en topmoderne skolebygning i Hørsholm, der vil stå klar i andet halvår 2025.

Fremtidens læringsmiljø med lavt CO2-aftryk
Projektet markerer Wihlborgs' første byggeri med en certificering indenfor DNGB-standarden på guldniveau, der bygger på en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed.

Den moderne helhedsskole vil have plads til 1500 elever og ansatte, og visionen er at skabe et inspirerende læringsmiljø med fokus på fællesskabsopbygning.

"Projektet er et stort og spændende skridt i Wihlborgs’ udvikling. Vi er glade for, at NGG og Hørsholm Kommune viser os tilliden, og vi ser frem til at bidrage til et inspirerende læringsmiljø, som vi tror på er en langsigtet investering i uddannelse og fremtidens erhverv ."

Søren Holm, administrerende direktør

Unik arkitektur med plads til fællesskab
Skolebygningen bliver 11.600 kvm med tre forskudte bygningskroppe for optimering af ruminddelingen og udearealerne. Med afsæt i skolens værdisæt er den arkitektoniske vision at skabe rum som stimulerer lysten til at lære, skabe fællesskabet, kreativitet og inspiration til fysisk bevægelse.

En langsigtet investering
For Wihlborgs markerer projektet en langvarig forpligtelse til udvikling, uddannelse og samfundsværdi:

"Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan tilføje et nyt skolebyggeri, som vil styrke diversifikationen af vores portefølje med en lejeaftale på 25 år. Vi er stolte af at bidrage positivt til samfundet med en robust investering, der sikrer bedre forhold for elever, undervisere og beboere i området."

Johan Tofte, porteføljechef

Vil du vide mere?

Læs hele pressemeddelelsen her

Få mere information om projektet

Johan Tofte
+45 53 73 74 55
Johan.Tofte@wihlborgs.dk

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os