Wihlborgs køber to nye ejendomme

Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

To ny ejendomme til porteføljen

I Wihlborgs er vi utroligt glade for at kunne løfte sløret for købet af vores to nye ejendomme. Wihlborgs har netop indgået en aftale om at købe to nye ejendomme på henholdsvis Hedegaardsvej 88 og Amager Strandvej 390 beliggende på Amager. De to ejendomme udgør tilsammen 52 000 kvm.

Kontorejendommene erhverves for en købspris på 1 075 millioner danske kroner og overtagelse sker den 1. september 2022. Det er PFA DK Ejendomme Høj, ejet af PFA Pension, der er sælger af ejendommene.

Veldrevne ejendomme med en god beliggenhed

Området hvor vores nye ejendomme er placeret er både bynært og yderst velbeliggende ift. både motorvejsnettet og offentlig transport. Det er et internationalt og populært erhvervsområde, og er for virksomheder, der søger en unik og attraktiv placering helt tæt på København.

Ejendommene er placeret tæt på hver deres metro, hvor der kun er 12 minutters rejsetid til indre by. Der findes desuden gode forbindelser til både Danmark og Sverige, og så er det nemt at komme til udlandet via Københavns Lufthavn, som ligeledes ligger helt tæt på.

De to nye ejendomme bringer os samtidig endnu tættere på vores svenske kollegaer, da der kun er 20 minutters kørsel fra ejendommene til man er i Sverige via Øresundsforbindelsen.

Amager Strandvej 390

Ejendommen på Amager Strandvej 390 er et topmoderne multibrugerhus, hvor der både er plads til de store virksomheder, eller de mindre, som vil være en del af ejendommens kontorhotel. Ejendommen er yderst velholdt og indeholder udover fitness og reception også en restaurant.

Ejendommen har et udlejningsareal på 25 400 kvm, og det fordeler sig på 21 100 kvm kontor, 3 500 kvm nyrenoveret konference- og kontorhotel, samt 800 kvm lager. Den samlede lejeindtægt for ejendommen løber op i 41 millioner danske kroner.

Hedegaardsvej 88

Ejendommen på Hedegaardsvej er et moderne multibrugerhus med en dynamisk atmosfære. Det er placeret 100 meter fra Metro Station, som kan bringe en videre til København Centrum og Københavns Lufthavn på få minutter.

Hedegaardsvej 88 har et samlet udlejningsareal, der udgør 26 400 kvm, og der er i dag flere forskellige lejere i ejendommen, hvor PostNord er den største lejer. Den samlede lejeindtægt for ejendommen løber op i 40 millioner danske kroner.

Nu kan vi tilbyde lejemål tæt på centrum

I Wihlborgs er begejstringen for de nye ejendomme ikke til at tage fejl af. Der er nemlig tale om nogle yderst attraktive ejendomme, som ligger strategisk godt i forhold til Wihlborgs’ eksisterende ejendomme, og de er et godt alternativ for virksomheder med høje forventninger til at bo helt inde i byen. Adm. Direktør, Søren Holm, uddyber med følgende:

"Vores to nye ejendomme på Amager har en fantastisk placering og supplerer vores eksisterende portefølje rigtig godt. Med de to nye ejendomme kan vi servicere både indre og ydre København, og vi har nu noget at tilbyde de kunder, som ønsker en lokation tættere på København. Vi har overtaget nogle meget veldrevne ejendomme, og vi skal nu bruge vores kompetencer til at udvikle og skabe nogle yderst velfungerende og attraktive flerbrugerejendomme"

Søren Holm, Adm. Direktør

Tak til alle vores samarbejdspartnere

Vi vil samtidig benytte lejligheden til at sige en stor tak til vores samarbejdspartnere og rådgivere igennem hele processen.

En stor tak skal lyde til vores trofaste rådgivere på sagen fra Lundgrens herunder Niels Gram-Hanssen, Thomas Stampe, Benjamin Otzen-Thidemann, Michala Ring Gale Sehested, Ida Simone Sarborg-Pedersen, Hans Holten Ingerslev og Elisabeth Thal Jantzen. Samtidig skal der lyde et tak for teknisk rådgivning fra Emcon herunder Cecilie Therese Hansen, Pernille Palstrøm, John Klinke og Gert M. Thorsøe.

Derudover vil vi gerne sige en meget stor tak til sælger og sælgers rådgivere for en rigtig god og konstruktiv proces i forbindelse med handlen med PFA ved Peter Morgan, Colliers ved Kristian Axel Nielsen, Thylander ved Tina Pedersen og Poul Schmith ved Rikke Hoffensetz Andresen, Kristin Jonasson og Mathias Illum Juhl Dinesen.

For yderligere information

Søren Kempf Holm, direktør for Wihlborgs A/S, +45 40 21 80 59

Pressemeddelelse

Læs hele pressemeddelelsen her

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os