Wihlborgs køber ny ejendom

Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Endnu en til porteføljen på Østerbro

Wihlborgs har netop indgået en spændende aftale om at købe ejendommen Klædemålet 9 på Østerbro. Denne ejendom strækker sig over imponerende 3.900 kvadratmeter og ligger som nabo til Wihlborgs allerede eksisterende ejendomme på Lersø Parkallé 103-105 og 107.

En funktionel ejendom med en god beliggenhed

Denne funktionelle ejendom er i øjeblikket fuldt udlejet til to lejere, der bruger den til undervisningsformål og et voksendagtilbud. Med et udlejningsareal på 3.900 kvadratmeter, heraf 1.200 kvadratmeter i stueetagen, er der masser af plads til alle former for aktiviteter og kreativ udfoldelse.

Ejendommen er placeret i veletableret erhvervskvarter, hvor Wihlborgs har haft ejendomme i området siden 2016. Den nye erhvervelse på Klædemålet er et perfekt supplement til vores eksisterende portefølje og kommer uden tvivl til at skabe synergier i dette lille, men utroligt spændende erhvervsområde.

"Vores nye ejendom på Klædemålet har en fantastisk placering og supplerer vores eksisterende portefølje rigtig godt. Klædemålet bliver den tredje ejendom i kvarteret og skaber gode synergier i et lille, men meget interessant erhvervsområde"

Søren Holm, Administrerende Direktør

Pressemeddelelse

Læs hele pressemeddelelsen her

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om ejendommen og se kontaktpersonerne her

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os