Ny ejendom til Wihlborgs portefølje

Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Wihlborgs køber ny ejendom i Birkerød

Der er travlt i butikken i øjeblikket, og vi er glade for at kunne fortælle, at vi har købt endnu en ejendom – denne gang i Birkerød.

Vi udvider vores tilstedeværelse i Rudersdal kommune

Wihlborgs har erhvervet ejendommen Bregnerødvej 140-144 i Birkerød beliggende i Rudersdal Kommune. Ejendommen bliver derved Wihlborgs fjerde i den nordsjællandske kommune.

Kontorejendommen erhverves for en købesum på 73,5 MDKK og overtagelse sker d. 1. december 2021. Grundarealet er 15.000 kvadratmeter, og udlejningsarealet udgør cirka 7.148 kvadratmeter fordelt på fire bygninger. Fuldt udlejet er nettolejen 4,9 MDKK og bruttolejen udgør 6,2 MDKK.

En kontorejendom med muligheder

Ejendommen er 80% udlejet til NKT Photonics A/S, som er den største lejer i ejendommen. NKT Photonics A/S er desuden den næststørste lejer i Wihlborgs’ nærliggende ejendom Blokken 84.

"Bregnerødvej er et godt supplement til vores eksisterende ejendomme i området. Vi har en god og stabil organisation, hvorfor vi kan tilbyde vores kunder stor fleksibilitet og effektiv forvaltning. Det er samtidig positivt, at vi nu styrker vores samarbejde med NKT Photonics A/S, som er en vigtig lejer for os"

Administrerende direktør, Ulrika Hallengren

Vil du vide mere?

Læs hele pressemeddelelsen her

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os