Vi er igen blandt Danmarks bedste arbejdspladser

Nyheder Bæredygtighed Job
Ledige stillinger
Kontakt
Ejendomme
Ledige lejemål Til lejere/beboere Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering COVID-19

11 pladser frem på listen

Wihlborgs er for andet år i træk certificeret "Great Place to Work" og blevet anerkendt for at være en af de bedste arbejdspladser i Danmark. Men vi har også formået at forbedre vores placering fra sidste år.

I år har vi rykket os fra en plads som nummer 33, til en plads som nummer 22 på listen over Danmarks bedste arbejdspladser. Selvom vi har været igennem nogle turbulente måneder, hvor pandemien gjorde sit indtog for mere end et år siden og vendte hele verden på hovedet, har vi alligevel formået at hoppe 11 pladser frem på listen. Det er vi meget stolte af.

En certificering vi er stolte af

Før man som virksomhed kan modtage certificeringen, bliver ens arbejdsplads vurderet. Great Place to Work har udarbejdet en medarbejderundersøgelse baseret på en gennemarbejdet definition af, hvad der gør en arbejdsplads god. Gennem forskning og erfaring arbejder Great Place to Work kontinuerligt med at skabe bedre arbejdspladser – set både fra medarbejdernes perspektiv, men også ledelsens.

Sammen skaber vi en god arbejdsplads

Vi har hos Wihlborgs valgt at arbejde med Great Place to Work undersøgelsen, da den giver mulighed for at måle og sammenligne vores indsatser, og det er vigtigt, når vi fortsat bestræber os på at være den bedst mulige arbejdsplads for vores medarbejdere.

I Wihlborgs er det vigtigt, at alle medarbejdere er glade for at gå på arbejde. Derfor er vores dagligdag og arbejde i organisationen baseret på ærlighed, fællesskab, viden og handlekraft, hvilket vi blandt andet fokuserer på igennem vores arbejde med Great Place to Work.

Den gode oplevelse

Som arbejdsplads ønsker vi i Wihlborgs at skabe og sikre en god oplevelse for både vores kunder og vores medarbejdere. Derfor har vi med forskellige tiltag dannet rammen om en helt speciel hold-ånd, hvor vi har en uformel omgangstone, korte beslutningsveje og et godt kollegialt sammenhold. Hos Wihlborgs skaber og fejrer vi vores succeser sammen. Vi glæder os derfor til, at vi igen kan samles og fejre, at vi har fået en plads som nummer 22 på listen.

”Hos Wihlborgs er vores medarbejdere vores vigtigste aktiv, og derfor betyder det rigtig meget, at de er stolte af at arbejde her, at de har et godt forhold til deres kollegaer og at de føler deres arbejdsindsats bliver værdsat. Det er med til at skabe den helt specielle Wihlborgs-ånd”

Annette Grandal, HR-chef

Det gode arbejde fortsætter

Vi fortsætter vores arbejde med at skabe en god arbejdsplads og styrke kulturen i Wihlborgs. Vi vil blive ved med at udvikle os, så vores medarbejdere fortsat kan sige og føle, at de arbejder hos en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere