Vi har gjort det igen!

Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Vi er nummer 10 på listen over Danmarks bedste arbejdspladser

Vi gjorde det igen!

Vi er for fjerde år i træk certificeret "Great Place to Work", og vi er dermed blevet anerkendt for at være en af de bedste arbejdspladser i Danmark. Sidste år fik vi en plads som nummer 7 på listen over Danmarks bedste arbejdspladser, og i år har vi endnu engang sneget os med i top 10. Det er vi utroligt stolte af!

Vi var nomineret til "Danmarks Bedste Arbejdsplads Til Inklusion"

I år var Wihlborgs A/S for første gang nogensinde nomineret til prisen som "Danmarks Bedste Arbejdsplads Til Inklusion". Vi er utroligt stolte over, at være nomineret til denne fornemme pris, og vi havnede i et stærkt felt sammen med tre andre virksomheder, der også var nomineret til prisen. Dansk Retursystem løb fortjent med prisen - så stort tillykke til dem!

Sammen skaber vi en god arbejdsplads

Vi har hos Wihlborgs valgt at arbejde med Great Place to Work undersøgelsen, da den giver mulighed for at måle og sammenligne vores indsatser, og det er vigtigt, når vi fortsat bestræber os på at være den bedst mulige arbejdsplads for vores medarbejdere.

I Wihlborgs er det vigtigt, at alle medarbejdere er glade for at gå på arbejde. Derfor er vores dagligdag og arbejde i organisationen baseret på ærlighed, fællesskab, viden og handlekraft, hvilket vi blandt andet fokuserer på igennem vores arbejde med Great Place to Work.

Hvad betyder denne certificering?

Før man som virksomhed kan modtage certificeringen, bliver ens arbejdsplads vurderet. Great Place to Work har udarbejdet en medarbejderundersøgelse baseret på en gennemarbejdet definition af, hvad der gør en arbejdsplads god. Gennem forskning og erfaring arbejder Great Place to Work kontinuerligt med at skabe bedre arbejdspladser – set både fra medarbejdernes perspektiv, men også ledelsens.

Det gode arbejde fortsætter

Vi fortsætter vores arbejde med at skabe en god arbejdsplads og styrke kulturen i Wihlborgs. Vi vil blive ved med at udvikle os, så vores medarbejdere fortsat kan sige og føle, at de arbejder hos en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Vil du vide mere om Wihlborgs?

Kunne du tænke dig at vide mere om vores kultur, og hvordan det er at arbejde hos Wihlborgs? Så kan du læse mere her.

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os