Kom med til webinar med EDC og Wihlborgs

Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Ejendomsmarkedet i Herlev og omegn anno 2021

Den 1. december afholder EDC Erhverv Poul Erik Bech et webinar der fokuserer på erhvervsejendomsmarkedet i Herlev og omegn anno 2021. Her kan du klogere på udviklingen i lokalområdet omkring Herlev. Webinaret inviterer en række relevante beslutningstagere fra Herlev området ind, for at fortælle om hvad de planlægger i det kommende år.

Her er vores egen direktør, Peter Nielsen, blandt talerne på webinaret.

Wihlborgs' rolle i Herlev

Som en af talerne på webinaret vil Peter blandt andet fortælle, hvorfor netop Herlev og omegn har fanget Wihlborgs’ interesse. Du kan også høre Peters tanker om Letbanens indflydelse og hvilke udviklingsområder Wihlborgs har fokus på i det kommende år. Peter vil bl.a. fortælle om de kvarterudviklingsprojekter vi arbejder med i Herlev for tiden, hvor vores nye univers "symbiosehusene" er på vej i Hørkær kvarteret.

Vi garanterer at det bliver et lærerigt og interresant webinar.

Tilmeld dig

Vær med, når vi tager et kig i krystalkuglen og giver et bud på, hvad erhvervsejendomsmarkedet i Herlev og omegn bringer i det kommende år.

Det kræver tilmelding for at få adgang til webinaret. Webinaret dækker hele Danmark og nogle udvalgte lokalområder og derfor skal du huske at vælge ”Herlev 1/12”, hvis du vil høre Wihlborgs' bud på, hvad erhvervsejendomsmarkedet bringer i 2021.

Tilmeld dig webinaret ved at følge nedenstående link.

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os