Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Wihlborgs var på pletten

Fredag inden påske deltog 7 mand fra Wihlborgs til ABC Cup 2023, som er arrangeret af vores samarbejdspartner ABC - Rådgivende Ingeniører. I Wihlborgs er vi glade for at kunne tilbringe fredag eftermiddag sammen på banen i fællesskab med gode kollegaer og samarbejdspartnere.

Den gode holdånd var også med på banen

Holdet, som består af en blanding af erfarne spillere og nyere ansigter, havde ikke trænet hårdt op til kampene - men de var mere end klar til at vise deres færdigheder på banen.

Team Wihlborgs spillede 3 kampe, og da vi desværre kun fik 2 point, gik vi desværre ikke videre i turneringen. Selvom vi ikke gik videre, er vi stadig stolte over vores præstation. Vi har spillet med en fantastisk holdånd og vist, at vi sagtens kan være med - og mon ikke der venter en sejr eller to på os til næste stævne?

Efter at Wihlborgs kampe var slut gik alle spillere og Wihlborgs tilhængere videre i baren og heppede på de hold, som kæmpede i slutspillet. Efter turneringens afslutning afholdt tidligere topdommer Kim Milton et spændende oplæg om sin karriere.

Tak til ABC - Rådgivende Ingeniører for et super godt arrangement!

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os