Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Tre nye lejere flytter ind hos Wihlborgs

I dag har vi budt velkommen til tre nye lejere, som er flyttet ind på vores ejendomme.

Fra Skovlunde til Amager

Den 1. oktober 2024 har Wihlborgs budt velkommen til tre nye, store lejere. Virksomhederne Grønbech & Sønner A/S, Emri A/S og DHL er de seneste til at vælge Wihlborgs som deres nye udlejer, hvilket er med til at vise Wihlborgs stærke position som en attraktiv udbyder af erhvervslejemål i Storkøbenhavn.

DHL har sikret sig 1.400 kvadratmeter i Globetrotterhuset på Hedegaardsvej 88, Amager, mens Emri A/S og Grønbech & Sønner A/S har valgt Meterbuen i Skovlunde som deres nye hjem med henholdsvis 3.300 og 3.000 kvadratmeter.

Attraktive lejemål til en bred vifte af virksomheder

Wihlborgs administrerende direktør, Søren Holm, udtaler følgende om de nye indflytninger:

"Vi er stolte over, at kunderne i markedet vælger Wihlborgs som samarbejdspartner. Det bekræfter os i, at vi har et stærkt produkt og kan tilbyde attraktive erhvervslejemål til en bred vifte af virksomheder i Storkøbenhavn. Vi ser frem til et succesfuldt og forhåbentlig langvarigt samarbejde med både DHL, Emri og Grønbech & Sønner."

Søren Holm

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Wihlborgs styrkede deres tilstedeværelse i København med erhvervelsen af to ejendomme på Amager i 2022, hvilket gav muligheden for at tilbyde lejemål tættere på byen, hvilket tiltaler mange virksomheder. På Amager Strandvej 390 og Hedegaardsvej 88, hvor sidstnævnte ejendom, nu er omdøbt til Globetrotterhuset efter en omfattende renovering, har været en nøglespiller i at tiltrække nye kunder til Amager.

Søren Holm uddyber:

"Vores ejendomme på Amager har en fantastisk beliggenhed og supplerer vores eksisterende portefølje på bedste vis. Med dem kan vi servicere både indre og ydre København og tilbyde attraktive lokationer til virksomheder, der ønsker en placering tættere på byen. Vi har udviklet et stærkt koncept, og det glæder os, at vi formår at tiltrække kunder både til Amager og området omkring Skovlunde og Herlev. Det viser, at vi står stærkt i begge områder."

ZOD04418
Facede Med Logo
ZOD04613

Fik du læst denne?

I foråret indgik Wihlborgs aftaler med henholdsvis Emri A/S og Grønbech & Sønner.

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os