Nu bygger vi nyt P-hus i Høje Taastrup

Nyheder Bæredygtighed Job
Ledige stillinger
Kontakt
Ledige lejemål Ejendomme
Til lejere/beboere Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering COVID-19

Første spadestik

Solen skinnede fra en skyfri himmel, og der var en fantastisk stemning på græsset i Høje Taastrup C, hvor vi i dag afholdt ”første spadestik” arrangement.

En historisk dag i Wihlborgs

Det første spadestik til Høje Taastrups nye P-hus blev taget af borgmester Michael Ziegler med hjælp fra vores egen direktør Peter Ildal og Høje Taastrup C’s direktør Lars Bloch. For Wihlborgs var det en historisk dag, da byggeriet bliver vores første barmarksprojekt i den danske del af organisationen.

Det nye p-hus

P-huset bliver en del af det nye udviklingsområde i Høje Taastrup C. I udkanten af området, tæt på hovedfærdselsårer og stationen, skal det nye p-hus opføres, hvor der bliver plads til 900 nye parkeringspladser. P-huset skal imødekomme områdets vækst og skal være til gavn for både bolig og erhverv.

P-huset bliver bygget som et splitlevel parkeringshus bestående af seks niveauer. Der kommer til at være indkørsel via Telegade og udkørsel via Girostrøget. Dette gøres for at give det bedste trafik-flow og mindske kødannelser i og omkring P-huset. Farven på facaden bliver i lysegule farvenuancer. Det er valgt efter en nænsom omtanke, for at respektere Den Gule By, så de lysegule farvenuancer på teglmuren florerer igennem hele bydelen

Vi ses igen til hejsegilde i 2022!

Byggeriet forventes at stå klar i november 2022. Det er Wihlborgs som er bygherrer og 5E Byg A/S har totalentreprisen. Det opføres i samarbejde med Høje-Taastrup Kommune og Høje Taastrup C.

For mere information kontakt venligst

Johan Tofte, Projekt- og udviklingschef
Johan.tofte@wihlborgs.dk

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere