Vi er nomineret af Great Place to Work

Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Vi er havnet i et stærkt felt

I år er Wihlborgs A/S for første gang nogensinde nomineret til prisen som "Danmarks Bedste Arbejdsplads Til Inklusion". Vi er utroligt stolte over, at være nomineret til denne fornemme pris, og vi er havnet i et stærkt felt sammen med tre andre virksomheder, der også er nomineret til prisen - det er Scandic Hotels og Dansk Retursystem.

Vi er nomineret for første gang

Det er første gang at Wihlborgs er nomineret til denne fornemme pris af Great Place to Work.

Vi er blandt andet blevet nomineret da vi er en virksomhed, der har plads og rum til alle. Vi har vores kollega, Martin, som er lam fra nakken og ned, men det er ikke en hindring for at arbejde som ingeniør hos os. Det er hellere ikke en hindring at være leder, selvom man er i flexjob 15 timer om ugen. Vores medarbejdere med læsevanskeligheder inkluderes også og tilbydes hjælpeprogrammer og kurser.

"Hos os er der plads og rum til forskelligheder, blot man tager ansvar og er en holdspiller. Vi er utroligt glade for, at vores kontinuerlige arbejde med at fremme inklusion, mangfoldighed og udvikling bliver anerkendt på denne måde."

HR chef, Annette Grandahl

Nedtællingen er begyndt

Torsdag den 26. april bliver det afsløret om vi løber med prisen som "Danmarks Bedste Arbejdsplads Til Inklusion". Det bliver afsløret til Great Place to Work store kåringsshow, hvor alle priser og placeringer bliver afsløret.

Vi glæder os til at følge med!

Vil du vide mere?

Læs mere om vores arbejde med Great Place to Work.

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os