Mental sundhed og velvære i fokus hos Wihlborgs

Nyheder Bæredygtighed Job
Ledige stillinger
Kontakt
Ledige lejemål Ejendomme
Til lejere/beboere Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering COVID-19

Wihlborgs Klassikeren

Wihlborgs Klassikeren er en fast tradition hos Wihlborgs, og består af en række løb og konkurrencer som vi sammen deltager i hvert år. I år er det desværre anderledes, og alle arrangementer har været aflyst. I fredags ville vi under normale omstændigheder have drønet rundt til DHL-stafet i Fælledparken. Vi fandt heldigvis et andet alternativ til vores ellers faste tradition med grill og stafet. Fælledparken blev derfor skiftet ud med yoga måtter, dybe vejrtrækninger og hyggeligt samvær.

En udfordrende aften i godt selskab

Vi tilbragte sammen en hel aften i selskab med Temple Yoga i deres flotte lokaler i Charlottenlund. Her var vi under kyndig vejledning igennem 1,5 times yoga. Selvom det for nogle var første gang de prøvede kræfter med yoga’en, blev alle positiv overrasket over hvor sjovt og udfordrende det var. Det var fedt at se vores kollegaer kaste sig ud i det, og så var der plads til gode grin, særligt i de udfordrende balancestillinger.

Mental sundhed i fokus

Hos Wihlborgs vil vi gerne sætte fokus på motion og sundhed, og vigtigheden af at være fysisk aktiv. Den mentale sundhed er lige så vigtig for os, og her er Yoga en god og alternativ motionsform. Yoga beroliger kroppen, og får nervesystemet til at falde til ro. Samtidig kan det være med til at løsne spændinger i kroppen og være med til at forebygge stress. Alt dette fik vi en lille smagsprøve på i fredags, og det er bestemt ikke sidste gang at vi besøger Temple Yoga.

Vi sluttede aften af med fællesspisning og hyggeligt samvær. Vi glæder os til at Wihlborgs Klassikeren vender tilbage i 2021.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere