Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Nyistandsat kontorfællesskab med de bedste rammer til jeres virksomhed

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Få tilsendt prospekt

Stil et spørgsmål

Palle Web
Palle Dybdal
Omfang
Kvadratmeter

49-178 m²

Leje
Leje kr. pr. m² pr. år

DKK 1.650

Ingeniør
Drift inklusive skatter og afgifter

Inkluderet i lejen

Energi
Certificeringer

Energimærke C

Om lejemålet

Vores ejendom på Vasekær 12 er beliggende centralt i Herlev Industrikvarter. Ejendommen er i dag under udvikling og skal totalrenoveres, så den er klar til jer som ny lejer. I midten af ejendommen findes gårdhaven hvor det er muligt at nyde sin frokost eller holde de uformelle møder.

Ejendommen ligger med kort afstand til motorvejsnettet med både Ring 3 og Ring 4. Samtidig er der gode busforbindelser og kun 1 km til Herlev Station og Big Shopping. Det giver ejendommen en ideel placering med kort transporttid til både København og det øvrige Sjælland.

Derudover er der fri parkering på ejendommen for lejere og jeres gæster.

Inden længe bliver transportmulighederne til ejendommen noget nemmere. I 2025 forventes den nye Letbane færdigbygget, og med et stop blot 800 m fra ejendommen har den en ideel placering. Letbanen kommer til at kører langs Ring 3 helt fra Ishøj til det nordlige Lyngby, og med afgang hver 5. minut i dagstimerne samt hvert 10. minut i aftenstimerne samt weekenden.

Ved indgangen til vores helt nyistandsatte kontorfællesskab på Vasekær 12 bliver du mødt af et moderne og åbent indgangsparti.

I det nye kontorfællesskab har vi flere ledige lejemål i størrelserne 49-178 m². Alle lejemål er beliggende i stueetagen, hvor du også har adgang til husets faciliteter såsom kantine, gårdhave, mødelokaler og loungeområde.

Lejemålene nyistandsættes i moderne stil med rå lofter, trægulve og glas for at lade lyset strømme ind.

Kontaktperson:

 

Palle Dybdal

Kundechef 

+45 31 26 44 21

Kundecases

Læs om vores tidligere kundecases med nye lejere

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os