Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Kontor beliggende ved Holte centrum

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Få tilsendt prospekt

Stil et spørgsmål

Neno Web
Neno Dragojevic
Omfang
Kvadratmeter

570 m²

Leje
Leje

DKK 1.200 pr. m² pr. år

Ingeniør
Drift inkl. skatter & afgifter

DKK 336 pr. m² pr. år

Energi
Certificeringer

Energimærke B

Om lejemålet

Vores ejendom på Røjelskær 15 er placeret centralt i Holte. Ejendommen fremstår yderst præsentabel og bygningens 4350 kvadratmeter er fordelt ud på fire etager.

Der er plads til forskellige typer af erhverv og den gode planløsning giver masser af muligheder for fleksible kontorområder.

Ejendommens placering gør det til et yderst attraktivt sted at placere sin virksomhed. Ejendommen er beliggende tæt på hovedvejen Kongevejen som forbinder Holte med det øvrige motorvejsnet. Der er samtidig gode muligheder for offentlig transport, da der er både er s-tog og busforbindelser indenfor gåafstand. Der er kun 25 minutters kørsel til indre by og Holte midtby er kun et stenkast væk.

Der er i dag ét ledigt lejemål i ejendommen, og det er beliggende på 2. sal. Der er let adgang til lejemålet fra hovedindgangen med både elevator og trappe.

Lejemålet består af 570 m² kontorareal som er indrettet med åbne og lukkede kontorer. Dertil er der i lokalet også eget tekøkken med mindre spiseområde og egne toiletter.

Kontaktperson:

 

Neno Dragojevic

Kundechef

+45 31 69 99 61

Kundecases

Læs om vores tidligere kundecases med nye lejere

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os