Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Kontorejendom i det centrale Lautrupparken

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Få tilsendt prospekt

Stil et spørgsmål

Sorenj Web
Søren Johansen
Omfang
Kvadratmeter

748-778 m²

Leje
Leje

DKK 1.025 pr. m² pr. år

Ingeniør
Drift inklusive skatter og afgifter

DKK 344 pr. m² pr. år

Energi
Certificeringer

Energimærke A2010

Om lejemålet

Ejendommen på Lautrupvang 12 er en flot kontorbygning beliggende i Lautrupparken. Lautrupparken er kendt som en af Storkøbenhavns mest attraktive og velfungerende erhvervsområder, og er kendt for en lang række internationale virksomheder. Det er en ejendom der udover en attraktiv beliggenhed, også byder på nyistandsatte fællesfaciliteter såsom mødelokaler og kantine.

Til ejendommen hører også en stor parkeringsplads til husets brugere. Der er opført ladestandere til ejendommens lejere og deres gæster.

Der er i dag to ledige lejemål i ejendommen.

Det første lejemål et beliggende i ejendommens stueetage og er moderne indrettet med en blanding af storrumskontor og mindre lokaler. Der er et dejligt naturligt lysindfald fra åbne vinduer på begge sider af lejemålet. Indgangen til lejemålet foregår via det fælles indgangsparti.

Det andet lejemål er beliggende på 2. sal, og har har opgang fra ejendommens hovedindgang. Lejemålet er primært indrettet som storrumskontor med enkelte lukkede kontorer og mødelokaler. Det er nogle dejlige lyse lejemål med et godt indeklima og plads til forskellige typer af virksomheder.

Kontaktperson:

 

Søren Johansen

Kundechef 

+45 61 22 19 48

 

Kundecases

Læs om vores tidligere kundecases med nye lejere

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os