Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Nyistandsat kontorfælleskab i moderne design

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Få tilsendt prospekt

Stil et spørgsmål

Miaf Web
Mia Fält
Omfang
Kvadratmeter

110-210 m²

Leje
Leje kr. pr. m² pr. år

DKK 1.560

Ingeniør
Drift inklusive skatter og afgifter

Inkluderet i lejen

Energi
Certificeringer

Energimærke A2010

Om lejemålet

På Hørkær 16-28 i Herlev ligger en af Wihlborgs største og mest fleksible ejendomme. Ejendommen er hele 34.000 m² stor og de mange kvadratmeter er rigtig godt udnyttet.

Ejendommen har en lang række fællesarealer og en svalegang rundt om hele ejendommen, som gør lejemålene meget fleksible i forhold til indretningen.

Ejendommen har ligeledes en god loftshøjde, hvilket gør at man kan skabe nogle åbne og lyse kontorer.

Til ejendommen hører der elevator, en stor parkeringsplads, velholdte udenomsarealer og gode muligheder for cykelparkering.

På Hørkær 24 kan vi snart byde velkommen i vores nye kontorfællesskab i stueplan. Fællesskabet er nyistandsat og klar til at du kan flytte ind. Der er 4 ledige lejemål i størrelsen 110-210 m².

Lejemålene bliver indrettet i moderne design med egetræs plankegulve, glaspartier ud til fællesarealerne og flådelofter. De mange vinduer giver et godt lysindfald i alle lejemålene. Lejemålene er udstyret med ventilationsanlæg, som giver lejemålene et godt indeklima.

I har mulighed for at blive en del af frokostordningen i Wihlborgs. I kantinen kan I nyde frokosten sammen med jeres kollegaer, og i de lune sommermåneder kan frokosten nydes på terrassen.

Kontaktperson:

 

Mia Fält

Kundechef

+45 61 20 58 71

 

Kundecases

Læs om vores tidligere kundecases med nye lejere

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os