Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Domicil centralt beliggende i attraktivt erhvervsområde

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Få tilsendt prospekt

Stil et spørgsmål

Palle Web
Palle Dybdal
Omfang
Kvadratmeter

14.763 m²

Leje
Leje

DKK 800-1.150 pr. m² pr. år

Ingeniør
Drift inkl. skatter & afgifter

DKK 80 pr. m² pr. år

Energi
Certificeringer

Energimærke C

Om lejemålet

Vores ejendom på Helgeshøj Allé 9-15 og 49-55 består af to bygninger, med eget indgangsparti og reception.

Det er en yderst fleksibel ejendom, som rummer et hav af muligheder. Kontorområderne kan indrettes på flere forskellige måder, og gangbroen er med til at skabe sammenhæng mellem de to bygninger.

Ejendommen har en yderst attraktiv placering i hjertet af Høje Taastrups infrastruktur med både s-tog, regionaltog og gode busforbindelser. Her er det nemt at komme til og fra arbejde, også for medarbejdere eller kunder som kommer fra Fyn og Jylland. Bilen kan man parkere på en af
ejendommens 1.200 parkeringspladser, og der er samtidig kort afstand til motorvejsnettet. Ejendommen er tæt beliggende på et udvalg af dagligvarebutikker og med kort gåafstand til City2 og IKEA.

På ejendommens parkeringsplads vil der i samarbejde med Clever blive installeret 12 lynladestandere (400 kWDC) så det er muligt at oplade sin bil i arbejdstiden.

Ejendommen tilbyder et indbydende, åbent og mulighedsrigt miljø til store virksomheder.

Med sin gode beliggenhed og mange faciliteter er denne ejendom det ideelle valg for din virksomheds behov. Træd ind i vores storslåede bygning, der strækker sig over tre etager og byder på en imponerende blanding af åbne og lukkede kontorområder.

Fra rummelige åbne kontorer der fremmer samarbejde og innovation, til mødelokaler i alle størrelser og konferencerum, der giver plads til større forsamlinger og møder. Ejendommen tilbyder den perfekte kombination af fællesarealer og private arbejdsområder.

Kontaktperson:

 

Palle Dybdal

Kundechef 

+45 31 26 44 21

Kundecases

Læs om vores tidligere kundecases med nye lejere

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os