Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Kontorfællesskab centralt placeret i Lautrupcenteret

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Få tilsendt prospekt

Stil et spørgsmål

Neno Web
Neno Dragojevic
Omfang
Kvadratmeter

28-59 m²

Leje
Leje pr. m² pr. år

DKK 1.350

Ingeniør
Drift inklusive skatter og afgifter

Indeholdt i lejen

Energi
Certificeringer

Energimærke B

Om lejemålet

Ejendommen er placeret i Lautrupparken, som er en af Storkøbenhavns mest attraktive og velfungerende erhvervsområder. Det er en ejendom, der udover en attraktiv beliggenhed også byder på nyistandsatte faciliteter og gode muligheder for parkering.

Den korte afstand til motorvejsnettet og offentlig transport giver ejendommen en ideel placering med kort transporttid til både København og det øvrige Sjælland.

Til ejendomskomplekset hører desuden en stor parkeringsplads med fri parkering, Føtex, tandlæge, frisør og Hotel Lautrup Park. Der er samtidig kort afstand til både cykelstisystem, gode løberuter og grønne områder. Der er mulighed for at parkere i kælderen eller på den store parkeringsplads. Parkering er inkluderet i lejen.

Kontorfællesskabet består af et areal i stueetagen og et areal på 2. sal. På samme ejendom i blok C finder du kontorfællesskabets kantine, hvor det er muligt for alle lejere at blive en del af frokostordningen.

Alle lejemålene fremstår som lyse og indbydende kontorlokaler. Kontorerne er moderne indrettet, med en meget anvendelig indretning, men udlejer er fleksibel i forhold til tilpasning af lejemålet til en ny lejer. Der er adgang til lejemålene via en åben og lys trappeopgang med elevator.

Kontaktperson:

 

Neno Dragojevic

Kundechef

+45 31 69 99 61

 

Kundecases

Læs om vores tidligere kundecases med nye lejere

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os