Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Et tæt samarbejde giver de bedste løsninger

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Case: Lowell Danmark

Lowell Danmark er flyttet ind i vores ejendom på Oldenburg Allé 1, hvor de har fået totalrenoveret 629 kvadratmeter kontorlokaler på ejendommens 2. sal.

Lowell Danmarks nye kontorlokaler står klar, og det med et meget tilfredsstillende resultat for både os og vores kunde, Lowell. Projektet har fra start af været underlagt en stram tidsplan, hvor der samtidig har været en del udfordringer med leveringer på både glasdøre og sokler. Trods disse udfordringer, lykkedes det med et godt samarbejde internt i Wihlborgs, at få kontorlokalerne færdige en uge tidligere end forventet.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Det handler ikke kun om kvadratmeter og indretning, når det helt rigtige kontorlejemål skal udvælges. Beliggenhed er en yderst væsentlig faktor, og det var det også for Lowell. De søgte derfor et lejemål i deres nærområde, hvor der var god plads til dem og samtidig muligheder for at lave tilpasninger til fremtidige behov. Lowells medarbejder fortæller selv at Wihlborgs havde nogle af de bedste løsninger, og at valget derfor faldt på os.

”Wihlborgs havde den løsning, der passede os bedst”

Marco Lystlund, Lowells

Et godt samarbejde banede vejen

Wihlborgs projektafdeling har totalrenoveret lejemålet til Lowell Danmark. Der er opsat nye lofter og gulve i hele lejemålet, og så er det blevet etableret to nye køkkener, hvor Lowells medarbejdere kan mødes over en snak og en kop kaffe. Væggene er flere steder blevet malet orange i Lowells egne farver, og så er det blevet opsat nye glasvægge, for at give lejemålet mere lys og for at skabe en bedre sammenhæng imellem rummene. Alt i alt har det været en god proces, hvor vi har haft en rigtig god dialog med Lowells om deres ønsker og behov.

”Processen har været god. Aftaler og tidspunkter er blevet overholdt, og samtiden har Wihlborgs vist en god fleksibilitet. Vi er glade og tilfredse med at være flyttet ind i nyere og friskere lokaler, som passer bedre til vores størrelse”

Marco Lystlund, Lowells

En tæt dialog fra start til slut

Både i Wihlborgs projekt- og udlejningsafdeling er der også tilfredshed at spore. Kundechef Neno Dragojevic beskriver processen som yderst succesfuld, og er meget tilfreds med at vi har fået indgået en god aftale med Lowell. Aske Kieler har været projektleder på ombygningen, og han fremhæver vigtigheden af at have en tæt og god dialog med kunden, for at få det bedste resultat.

”Vi har haft en rigtig god kommunikation med Lowell undervejs vedrørende både projektering og udførsel på projektet. Det har været en fornøjelse, at Lowell var en del af processen og var med – det kan vi godt lide, det sikrer en løbende forventningsafstemning og dermed minimerer vi risikoen for eventuelle overraskelser til sidst.”

Aske Kieler, projektleder

Vil du vide mere?

Se vores ledige lejemål nedenfor og kontakt os endelig, hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe med at skabe jeres nye kontorlejemål?

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os