Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Sammen med Neurons løste vi udfordringen med deres udvidelse

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Case: Neurons

Neurons har været en trofast lejer hos Wihlborgs igennem de sidste 4 år. Virksomheden har - afhængig af virksomheden størrelse og behov - rykket rundt i forskellige lejemål på Wihlborgs ejendomme. Neurons boede tidligere på vores ejendom på Høje Taastrup Boulevard 33, hvorfor Dalbergstrøget 5 var en oplagt udvidelsesmulighed for virksomheden, som er vækstet meget gennem de seneste år.

I Wihlborgs ønsker vi, at vores lejere nemt kan skalere op og ned – og at man nemt flytte fra en ejendom til en anden.

Fra skrot til slot

Lejemålet er på tre måneder blevet renoveret og ombygget med ny indretning og nye materialer. Neurons har selv været med i beslutningsprocessen omkring indretningen, som vi har indarbejdet i projektet.

Lejemålet har fået nye tæppefliser i både kontorer og møderum, lys grå Conteco betongulve i fællesarealer og lyse troltekt loftplader monteret tæt på betonloftet for at sikre maksimal loftshøjde. Neurons har valgt flotte sorte linjelysarmaturer med dagslysstyring og lækre sprossede new yorker glasvægge

Wihlborgs er intet uden samarbejdet med vores lejere

Wihlborgs og Neurons har haft en god og tæt dialog gennem hele forløbet. Der har som altid været udfordringer, men disse er blevet løst med en ærlig og god dialog.

Vores projektleder Martin Grøndahl oplevede et supergodt samarbejde med lejer. Han fremhæver blandt andet, at der har været en god forventningsafstemning i forhold til indretning, tidsplan og udførelse.

COO hos Neurons Mike Storm bekræfter det gode samarbejde med Wihlborgs og fortæller følgende:

"Wihlborgs nåede alt til tiden, trods materiale problemer og forsinkelser. Wihlborgs var samtidig gode til at holde os informeret undervejs og hele tiden transparente om situationen. I sidste ende er lokalerne blevet rigtig gode, lyse, friske og lækre, så det var lige til at flytte ind i"

Problemfri indflytning

Neurons fandt indflytningen i det nye lejemål utrolig problemfri, og virksomheden flyttede deres folk ind over 1-2 dage, da der var under 10 meter fra deres gamle lokaler til deres nye. Det gjorde det samtidig også til en besparende proces, da der ikke var store omkostninger til et flyttefirma

I mødet med os bliver ambitioner
til virkelighed

”Vi er bestemt tilfredse og synes standarden Wihlborgs har leveret er rigtig god. Det lever op til vores forventninger og har givet os de lokaler vi søgte.”

Mike Storm, COO Neurons

Vil du vide mere?

Se vores ledige lejemål nedenfor og kontakt os endelig, hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe med at skabe jeres nye kontorlejemål?

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os