Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Oldenburg Allé 1-7, 2630 Taastrup

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Høje Taastrup's bedste multibrugerhus

På vores ejendom på Oldenburg Allé finder du én af Wihlborgs attraktive multibrugerhuse. Ejendommen er formet som et stort U og har et indbydende indgangsparti i glas. Herfra fører den store åbne trappe og elevatoren rundt til husets øvrige kontorområder der er i tre etager. Ejendommen er omringet af grønne områder og har samtidig 173 parkeringspladser til brugerne af huset. Det er en ejendom med masser af muligheder i forhold til at skabe det kontorområder man ønsker. Der er en blanding af åbne kontorlandskaber og mindre kontorlokaler. Der er samtidig mødelokaler og fællesområder man kan benytte sig af.

Ejendommen har en stor og lys kantine, hvor der er muligt at nyde sin frokost. Her har man samtidig muligheden for at tage maden med udendørs og spise sammen med sine kollegaer.
Ejendommen ligger tæt på hjertet af Høje Taastrups infrastruktur med både S-tog, regionaltog og gode busforbindelser indenfor kort gåafstand. Her er det nemt at komme til og fra arbejde, også for medarbejdere eller kunder, som kommer fra Fyn og Jylland. Bilen kan I parkere tæt på ejendommen og der er samtidig kort afstand til motorvejsnettet. Ejendommen er tæt beliggende på et udvalg af hyggelige caféer, dagligvarebutikker og med kort gåafstand til City2.

Modelokaler
Multibrugerhus
Kantine
Kantine 11.30-13.00
Parkering
Fri parkering
Tekokken
Kontorfællesskab

Fakta

Opførelsesår. 1990/2006/2019|Wihlborgs købsår: 2016 |Samlet antal m²: 14.700 m²

Ejendommens kontaktpersoner

Anton Kaas |Ejendomsadministrator| 53 73 74 94anton.kaas@wihlborgs.dk

Louise Hansen | Ejendomsinspektør| 31 52 07 91louise.hansen@wihlborgs.dk

Se ledige lejemål her

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os