Lautrupvang 8
2750 Ballerup

Nyheder Bæredygtighed Job
Ledige stillinger
Kontakt
Ledige lejemål Ejendomme
Til lejere/beboere Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering COVID-19

Tidligere HQ konverteret til Lautrupparkens flotteste multibrugerhus

Vores ejendom på Lautrupvang 8 i Ballerup er en af Wihlborgs mest præsentable og spændende erhvervsejendomme. Lejemålene i bygningen er for virksomheder der ønsker at bo i Ballerup, men som samtidig gerne vil have lidt luksus. Lejemålet rummer en lang række muligheder, og henvender sig derfor til forskellige typer af erhverv.

Ejendommen er indrettet med et indbydende indgangsparti og en flot reception. På ejendommen finder man samtidig en lang række fællesarealer og flotte lyse kontorområder. Til ejendommen hører der en af Wihlborgs populære kantiner, hvor der hver dag serveres velsmagende og friske retter fra vores kokke.

Til ejendommen hører der en stor parkeringsplads med over 250 parkeringspladser og så er der gode muligheder for cykelparkering. Udover at ejendommen har en fantastisk beliggenhed, er den også indrettet med Wihlborgs eget konferencecenter, hvor man som lejer hos Wihlborgs har mulighed for at booke mødelokaler eller konferencerum til rigtig gode priser. Lokalerne i Wihlborgs konferencecenter kan både bruges til undervisning, stormøder eller andre events. I den forbindelse kan man bestille forplejning i Wihlborgs kantine i ejendommen.

Ejendommen ligger med god synlighed fra Ballerup Byvej og med kort afstand til både motorvejsnettet og offentlig transport. Det giver ejendommen en ideel placering med kort transporttid til både København og det øvrige Sjælland. Ballerup ligger kun 20 kilometer fra København Centrum, har 5 togstationer, et veletableret bus-net og supercykelstier.

Malmparken Station og Føtex ligger indenfor 15 minutters gåafstand, og motorvejsnettet kan tilgås både til Ring 3 og Ring 4. Lautrupcenteret der også ligger indenfor gåafstand tilbyder blandt andet tandlæge, frisør og hotel.

Alarm system

Flerbrugerhus

Wihlborgs kantine

Møde/Konference

Fakta

Opførelsesår: 1998/2000/2007|Wihlborgs købsår: 2014 |Samlet antal m²: 11.750 m²

Ejendommens kontaktpersoner

Ulla Mouritsen |Ejendomsadministrator| 53 73 74 61 | ulla.mouritsen@wihlborgs.dk

Peter Dohlmann | Ejendomsinspektør | 28 15 80 73 | peter.dohlmann@wihlborgs.dk

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme

Tilbage til oversigt

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere