COVID-19
hos Wihlborgs

Nyheder Bæredygtighed Job
Ledige stillinger
Kontakt
Ledige lejemål Ejendomme
Til lejere/beboere Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering COVID-19

Hos Wihlborgs tager vi vores forholdsregler

Vi oplever en helt ekstraordinær situation i Danmark vedrørende COVID-19. Hos Wihlborgs er udgangspunktet at vi opretholder vores virke, fortsat sørger for vores ejendomme og levere vores aftalte ydelser. Vi følger naturligvis alle anbefalinger fra myndighederne. Det vigtigste for os, er at det er sikkert og trygt at færdes på Wihlborgs ejendomme.

Hold dig orienteret
Vi gør vores bedste for at holde jer opdateret og beder jer følge med via denne side og på vores LinkedIn profil. Du kan som altid tage kontakt til en af vores medarbejder, skrive til info@wihlborgs.dk eller ringe på vores hovednummer +45 39 61 61 57 ved spørgsmål.

Vi holder afstand og viser hensyn
I vil fortsat opleve at vores driftsmedarbejdere og øvrige kollegaer på en pæn måde holder behørig afstand og undgår fysisk kontakt med lejere på vores ejendomme. I vores kantiner vil I opleve at, vi kører med et mindre udvalg til frokosten for at opretholde de anbefalede tiltag i forbindelse med covid-19. Vi tilpasser løbende vores udvalg og sikrer at hygiejnen i vores kantiner er i top.

Kontakt Wihlborgs
Har du eller dine medarbejdere brug for at kontakte vores administration eller jeres ejendomsinspektør kan i som altid finde telefonnummer og mailadresse her.

Kontakt

Vask dine hænder tit eller brug håndsprit

Host eller nys i dit ærme

Begræns den fysiske kontakt

Vær opmærksom på rengøring

Hold afstand og bed andre tage hensyn

Rum til mere - hver for sig

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere