Wihlborgs A/S skal have ny
Adm. Direktør

Nyheder Bæredygtighed Job
Ledige stillinger
Kontakt
Ledige lejemål Ejendomme
Til lejere/beboere Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering COVID-19

Et nyt kapitel

Peter Ildal Nielsen har meddelt, at han ønsker at fratræde sin stilling som administrerende direktør for Wihlborgs’ Danske selskab.

Det sker efter planen i slutningen 2021. Der igangsættes nu en proces for rekruttering af Peter Ildal Nielsens efterfølger.

Tak til Peter

Peter Ildal Nielsen har opbygget den svenske ejendomsforvalter Wihlborgs Fastigheter AB’s danske afdeling.

Peter har fokuseret på forretningen og Storkøbenhavn, og har hele tiden gået efter den rigtige business case for Wihlborgs.

Peter har været ansat i Wihlborgs i ca. 25 år og har netop rundet 60 år. Peter har siden starten i 1996 skaleret forretningen op til i dag at være et ejendomsserviceselskab med flere divisioner. Divisionerne er forsat under udvikling og består i dag af; lejerservice, møde-/konference, kantine, ejendomsservice, gartner og projektstyring.

Tilsammen er vi i dag 125 dedikerede medarbejdere. Hertil kommer volumen på balancen, som i dag hedder 6,4 milliarder danske kroner mod 2,3 milliarder danske kroner i 2015. I areal er der sket en vækst fra 200.000 m2 til 635.000 m2.

Der bor omkring 800 virksomheder hos Wihlborgs, med dertil hørende 35.000 arbejdspladser, hvorfor holdspil altid har været alfa og omega. Peter har fokuseret på ’den gode oplevelse’ og coacher alle medarbejdere holde fast i ’Wihlborgs ånden’.

Ordet er dit:

”Det er med stor taknemmelighed, at jeg takker af efter 25 gode år. Det har været en fantastisk rejse, og det er naturligvis efter grundige overvejelser og ikke uden vemod, at jeg har besluttet at fratræde stillingen som Adm. Direktør for Wihlborgs i Danmark. Wihlborgs skal videre og jeg skal videre.

I det Danske Wihlborgs står vi stærkere end nogensinde. Vi har en bomstærk og solid forretning. Organisationen funkler. Produkterne er veldefinerede. Forretningspotentialet er stort.

For 25 år siden havde jeg en ambition om at sætte en forretning sammen, der havde en størrelse, sikkerhed og track, der gjorde, at Wihlborgs aldrig ville komme til at tabe penge i Danmark.

Jeg er i mål med min rejse, og det er fantastisk at sige, at vi lykkedes.

En stor tak til vores Svenske ejere, som har gjort det muligt. En stor tak til alle mine gode, motiverede og engagerede kollegaer.”

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere