Wihlborgs fortsætter med at vokse i Danmark

Nyheder Bæredygtighed Job
Wihlborgs administration | job Wihlborgs service | job Wihlborgs kantine | job Wihlborgs praktik | job Ejendomsservicetekniker lærling
Kontakt
Ejendomme
Til lejere/beboere Ledige lejemål Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning Ugens Menu
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødelokaler Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering COVID-19

Ny ejendom i Hedehusene bliver tilføjet til porteføljen

Vi fortsætter med at styrke vores position i markedet og har pr. 1. oktober købt ejendommen Baldersbuen 5 i Hedehusene. Ejendommens grundareal er lidt over 55.000 m² og bygningerne udgør cirka 6.300 m². Det er en ejendom med massere af muligheder, og den indeholder både lokaler til kontor og lager.

Wihlborgs køber ejendommen for 58 millioner danske kroner og sælgeren er Pitzner.

Ejendommen er fuldt udlejet

I dag er ejendommen fuldt udlejet til GSV Materieludlejning, der netop har underskrevet en ny 10-årig lejeaftale med Wihlborgs, der gælder fra den 1. januar 2021. Wihlborgs vil efter overtagelsen renovere og nyopføre udvalgte bygninger og forventer i 4. kvartal 2021, at lejeværdien vil udgøre 5 millioner danske kroner ved et afkast på 8 procent.

Læs mere om ejendommen her

God beliggenhed og infrastruktur

Balderbuen 5 i Hedehusene har en genial placering midt i mellem Høje Taastrup og Roskilde.
Ejendommen er placeret i et populært erhvervsområde i Hedehusene og er fordelagtig for virksomheder, som vil have en lokation tæt på byen og med let adgang til motorvejsnettet og resten af Sjælland.

Samtidig er ejendommen strategisk godt placeret, da Wihlborgs ejer en række ejendomme i Høje Taastrup, som ligger under fem kilometer derfra.

"Wihlborgs ejer allerede en række ejendomme i det nærliggende Høje Taastrup, så dette bliver en god tilføjelse til vores portefølje. Vi fokuserer på ejendomme med god infrastruktur, og Baldersbuen 5 er netop sådan en ejendom, hvor lejeren også er interessant på længere sigt"

Ulrika Hallengren, Administrerende Direktør

Du kan læse den fulde pressemeddelelse her

Læs pressemeddelelsen

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere