Vi er blandt Danmarks bedste arbejdspladser

Nyheder Bæredygtighed Job
Wihlborgs administration | job Wihlborgs service | job Wihlborgs kantine | job Wihlborgs praktik | job Ledige stillinger
Kontakt
Ejendomme
Til lejere/beboere Ledige lejemål Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning Ugens Menu
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødelokaler Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering COVID-19

Great Place to Work certificering

Wihlborgs er for andet år i træk certificeret "Great Place to Work" og anerkendt for at være en af de bedste arbejdspladser i Danmark. Det er vi stolte af!

Før man som virksomhed kan modtage denne certificering, bliver ens arbejdsplads vurderet. Great Place to Work har udarbejdet en medarbejderundersøgelse baseret på en gennemarbejdet definition af, hvad der gør en arbejdsplads god. Gennem forskning og erfaring arbejder Great Place to Work kontinuerligt med at skabe bedre arbejdspladser – set både fra medarbejdernes perspektiv, men også ledelsens.

Sammen skaber vi en god arbejdsplads

Vi har hos Wihlborgs' valgt at arbejde med Great Place to Work undersøgelsen, da den giver mulighed for at måle og sammenligne vores indsatser, og det er vigtigt, når vi fortsat bestræber os på at være den bedst mulige arbejdsplads for vores medarbejdere.

I Wihlborgs er det vigtigt, at alle medarbejdere er glade for at gå på arbejde. Derfor er vores dagligdag og arbejde i organisationen baseret på ærlighed, fællesskab, viden og handlekraft, hvilket vi blandt andet fokuserer på igennem vores arbejde med Great Place to Work.

Den gode oplevelse

Som arbejdsplads ønsker vi I Wihlborgs at skabe og sikre en god oplevelse for både vores kunder og vores medarbejdere. Derfor har vi med forskellige tiltag dannet rammen om en helt speciel hold-ånd, hvor vi har en uformel omgangstone, korte beslutningsveje og et godt kollegialt sammenhold. Hos Wihlborgs skaber og fejrer vi succes sammen, og derfor glæder vi os til at vi igen kan samles og fejre at vi endnu en gang er blevet certificeret Great Place to Work.

”Hos Wihlborgs er vores medarbejdere vores vigtigste aktiv, og derfor betyder det rigtig meget, at folk er stolte af at arbejde her, at de har et godt forhold til deres kollegaer og at de føler deres arbejdsindsats bliver værdsat. Det er med til at skabe den helt specielle Wihlborgs-ånd”

Annette Grandal, HR-chef

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere