Vinder af Team Herlev Erhvervspris

Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

I går var en god dag

Vi modtog nemlig dette års Team Herlev Erhvervspris, og det er vi meget stolte af!

I går aftes fandt den årlige støtteuddeling til de lokale idrætsforeninger i Herlev Kommune sted, og i den forbindelse blev Team Herlev Erhvervspris også uddelt. Prisen bliver hvert år uddelt til en virksomhed i Herlev, der er med til at gøre en forskel. Det var Team Herlevs bestyrelse, hvor Herlevs borgmester Thomas Gyldal Petersen er formand, der valgte Wihlborgs som årets modtager af prisen.

Kriterier for udvælgelse

Wihlborgs er blevet kåret som årets vinder, og udpegningen er sket på baggrund af følgende kriterier:

• har iværksat forretnings- eller miljømæssige initiativer af ekstraordinær karakter
• fører en ansvarlig, nytænkende og debatskabende medarbejder- og miljøpolitik
• bygger på et økonomisk sundt og bæredygtigt grundlag
• har udviklet sig stabilt over en årrække
• har udviklet nye forretningsområder gennem innovation
• har iværksat initiativer til gavn for lokalområdet

Wihlborgs går forrest i udviklingen af Herlev

Bestyrelsen i Team Herlev der har valgt os som vinder, har lagt vægt på, at Wihlborgs over en længere årrække har været og er en bærende kraft for udviklingen i Herlev. Som udlejer til en række virksomheder i Herlev sikrer vi gode vilkår for virksomhedernes drift med adgang til attraktive kontorer, gode kantineordninger og plads til både de større og mindre virksomheder.

Vores engagement for den overordnede udvikling af Herlev er også i højsædet med planerne for udviklingen af en by med blandet bolig og erhverv, samt det spændende projekt med Symbiosehusene, der kan bidrage til at sikre en dynamisk bydel med aktivitet og liv 24/7. Dermed er Wihlborgs med til at skabe det erhvervskvarter man i Herlev ønsker på sigt.

Vi fortsætter vores gode takter

Vi er som sagt stolte af at have modtaget prisen, og vi glæder os til at fortsætte vores gode takter med fokus på bæredygtig og udvikling af vores ejendomme. Vi takker Team Herlev for at flot arrangement på Herlev Medborgerhus, hvor der både var besøg af et lokalt band og foredrag med Martin Jørgensen.

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os