Symbiosehusene har fået sin egen hjemmeside!

Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Vi er live med Symbiosehusene.dk

Vi er netop gået i luften med vores hjemmeside om Symbiosehusene. Hjemmesiden kommer fremover til at være samlingspunktet for alle informationer om Symbiosehusene.

En kilde til inspiration og nytænkning

Udover at indeholde informationer skal hjemmesiden også være en inspirationskilde til, hvordan man fremover kan kombinere bolig og erhverv. På den nye hjemmeside ser vi ind i fremtidens løsninger og viser vejen for, hvordan man løser udfordringerne ved en voksende hovedstad og boligmangel, hvor man samtidig tager hensyn til trivsel, miljø og klima.

Besøg Symbiosehusene.dk

På Symbiosehusene.dk kan du fremover holde dig opdateret om diverse nyheder og læse om de forskellige eksperimenter og tankerne bag projektet. Det er også muligt at tilmelde sig nyhedsbrevet og få de seneste updates om Symbiosehusene.

Skynd dig at tjekke den nye hjemmeside ud!

Hørkær kvarteret under forvandling

I Wihlborgs vil vi gerne bidrage til udviklingen af Herlev og samtidig udfordre måden, man tænker, udformer og bygger på i dagens Danmark. Herlev Kommune er i øjeblikket ved at udarbejde en større lokalplan for området, der forventes godkendt i første halvår af 2021, hvilket åbner for muligheden for at blande erhverv og bolig. Til projektet om symbiosehusene udtaler Herlev Kommunes borgmester:

”Et projekt som Symbiosehusene vil være banebrydende for vores nye kvarter ”Herlev Hørkæret”, hvor vi ønsker at blande erhverv og bolig med Herlevs agrariske historie. Symbiosehusene sætter fokus på præcis de værdier vi ønsker at dyrke i Herlev”

Thomas Gyldal Petersen, Borgmester i Herlev Kommune.

Teamet bag projektet

Projektejer | Wihlborgs A/S (v. Johan Tofte og Martin Dagnæs)
Arkitekt | URBAN POWER (v. Sara Bjelke)
Tagfarm | ØsterGro (v. Livia Urban Swart Haaland)
Ressourceingeniør | FLUX (v. Jan Holsøe)
Entreprenør | NCC (v. Morten Mølsted)
Branding | NeXT (v. Flemming Wisler)


Et stort tak skal også lyde til Realdania og Statens Kunstfond

Wb
Urbanpower (1)
Ostergro
Flux
Ncc (1)
Nxt
Realdania
Kunst

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os