Fortsat stærk position for Wihlborgs

Nyheder Bæredygtighed Job
Wihlborgs administration | job Wihlborgs service | job Wihlborgs kantine | job Wihlborgs praktik | job Ledige stillinger
Kontakt
Ejendomme
Til lejere/beboere Ledige lejemål Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning Ugens Menu
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødelokaler Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering COVID-19

Tilfredsstillende resultater i delårsregnskabet

I dag er delårsregnskabet for januar-september 2020 blevet offentliggjort. Det er et meget tilfredstillende resultat, hvor vi endnu gang viser at vi har en stærk position på markedet og fortsat udvikler vores tilstedeværelse i Øresundsregionen.

Hos Wihlborgs i Danmark har vi i årest første 9 måneder, bl.a. opkøbt en ny ejendom på Baldersbuen 5 i Hedehusene, og samtidig har vi indgået lejekontrakter med både nye og gamle kunder. Ulrika Hallengren fortæller i forbindelse med dagens kvartalsregnskab, samtidig at man går efter en endnu større tilstedeværelse på det danske marked.

Ulrika Hallengren - VD Wihlborgs Fastigheter AB

"Vores resultat stiger også i tredje kvartal, og vi slår igen rekorder i vores driftsresultat, som er vores vigtigste fokusområde. Dette viser, at vi har en stabil og bæredygtig forretning, og vi fortsætter med at styrke vores balance. Markedsforholdene og tempoet i den økonomiske situation skaber en vis usikkerhed i fremtiden, men takket være vores stærke markedsposition og vores fokus på moderne kontorejendomme med de rigtige placeringer er vi godt positioneret til at være lejernes førstevalg i fremtiden"

De sidste måneder af 2020

Resten af 2020 vil fortsat være præget af pandemien, hvor vi ser et antal virksomheder, organisationer og kunder, der har svære vilkår, men samtidig finder nye måder at udvikle sig, i lyset af en ny virkelighed. Ikke desto mindre skal vi, ligesom andre virksomheder, arbejde med et langsigtet perspektiv, så vi er forberedte på den indflydelse, som Covid-19 har på os og samfundet som helhed.

Vil du vide mere?

Du kan læse meget mere på vores svenske hjemmeside og hente rapporten nedenfor.

Læs hele vores delårsrapport her

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere