Vi vil hele tiden udvikle vores forretning

Nyheder Bæredygtighed Job
Wihlborgs administration | job Wihlborgs service | job Wihlborgs kantine | job Wihlborgs praktik | job Ejendomsservicetekniker lærling
Kontakt
Ejendomme
Til lejere/beboere Ledige lejemål Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning Ugens Menu
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødelokaler Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering COVID-19

Medlemskab i to nye organisationer

I Wihlborgs er vi netop blevet medlem af to spændende organisationer i Danmark, og det er vi meget stolte af.

Hos Wihlborgs stræber vi hele tiden efter at udvikle vores forretning i en positiv retning. Nu er vi trådt ind i henholdsvis Proptech Denmark og Green Building Council. Det er to meget forskellige medlemskaber, men fælles for dem begge er, at de kan være med til at udvikle vores virksomhed så Wihlborgs både bliver mere digital, effektiv og bæredygtig. Som en etableret aktør i ejendomsbranchen, giver det os samtidig muligheden for at dele ud af vores erfaringer.

Green Building Council

Green Building Council Denmark er en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for at fremme og udbrede bæredygtighed i byggebranchen. Hos Wihlborgs arbejder vi hver eneste dag på at optimere vores energiforbrug, og derved mindske CO2-udledningen fra vores ejendomme. Vi tænker samtidig bæredygtighed ind i byggeriet og i udviklingen af vores ejendomme. Med medlemskabet hos GBC sikrer vi, at vi hele tiden udfordrer og udvikler vores arbejde med bæredygtighed.

PropTech

PropTech er en forkortelse for Property Techonology eller ejendomsteknologi, og er betegnelsen for udviklingen af teknologiske og digitale løsninger og systemer særligt tiltænkt ejendomsbranchen.
Digital transformation er et must hos Wihlborgs. Vi tror fuldt og fast på, at digitalisering og ny teknologi er en uundværlig del af fremtidens ejendomsbranche og at digital innovation kan hjælpe os med at blive mere bæredygtige og med at udvikle endnu bedre services til vores lejere. Derfor er vi også glade for at blive en del af PropTech Denmark og herigennem kunne bidrage til den digitale og grønne omstilling af ejendomsbranchen i Danmark og Øresundsregionen

Vi vil bidrage til udviklingen

Vi er en all-in-one lokaleservicevirksomhed indenfor erhvervs- og kontormarkedet. Vi arbejder på at skabe attraktive lokationer og rum, hvor mennesker og virksomheder kan udvikle sig. Vi skaber flere og nye udviklingsmuligheder for vores lejere, mere liv i de byer og kvarterer vi er en del af, og mere styrke til Øresundsregionen.

Hos Wihlborgs ønsker vi at skabe vækst og holdbarhed, både for vores kunder og på regionalt niveau. Ved at bidrage med erfaringer, ressourcer og netværk ønsker vi at hjælpe med at fremme en bæredygtig udvikling, både økonomisk, miljømæssigt og socialt.

”Som en erfaren aktør i ejendomsbranchen, føler vi at det er vores ansvar at bidrage med vores erfaringer til branchen. Desuden vil vi gerne være med til at præge og flytte udviklingen i den rigtige retning – både når det gælder digitalisering og bæredygtighed.”

Johan Tofte, Projekt og Udviklingschef

Vil du vide mere?

Du kan læse meget mere om vores arbejde med bæredygtighed her:

Wihlborgs arbejde med bæredygtighed

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere