Vi passer på hinanden

Nyheder Bæredygtighed Job
Wihlborgs administration | job Wihlborgs service | job Wihlborgs kantine | job Wihlborgs praktik | job Ejendomsservicetekniker lærling
Kontakt
Ejendomme
Til lejere/beboere Ledige lejemål Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning Ugens Menu
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødelokaler Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering COVID-19

Vi indfører krav om mundbind i alle Wihlborgs kantiner

Som følge af myndighedernes nyeste anbefalinger og retningslinjer, skal man fra på torsdag den 17. september gøre brug af mundbind eller visir i alle Wihlborgs kantiner. Kravet om mundbind eller visir gælder hver gang man bevæger sig rundt i kantinen, samt når man ankommer og forlader kantinen. Kravet gælder ikke, når man sidder ned.

Fra 17. september til 1. oktober

De nye krav der træder i kraft fra på torsdag den 17. september, vil foreløbig gælde frem til den 1. oktober. Vi følger myndighedernes retningslinjer tæt og tilpasser os løbende.
Vi forholder os fortsat til det antal personer, der står på indgangen til vores kantiner, da det er beregnet således, at alle kan holde 1 meters afstand.

Pas på hinanden, sprit af og hold afstand

Husk fortsat at holde afstand og bruge håndsprit når du færdes i en af Wihlborgs kantiner. Samtidig opfordrer vi til at man sørger for at bruge hele kantinens åbningstid, så vi undgår, at alle opholder sig i kantinen på samme tid.

Pas på hinanden, sprit af og hold afstand. Vi glæder os til at se jer i Wihlborgs kantiner.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere