Wihlborgs holder Green Friday

Nyheder Bæredygtighed Job
Ledige stillinger
Kontakt
Ejendomme
Ledige lejemål Til lejere/beboere Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering COVID-19

Wihlborgs holder Green Friday

På den traditionsrige Black Friday, der i høj grad opfordrer til overforbrug, forsøger vi hos Wihlborgs at regulere forbruget. Nærmere bestemt, så arbejder vi hver eneste dag på at optimere energiforbruget på vores ejendomme.

CO-udledning i branchen

I dag har bygge- og anlægsbranchen direkte og indirekte ansvaret for ca. 30 procent af den samlede CO2-udledning i Danmark. Her kommer størstedelen af CO2-udledningen fra bygningsdriften, for eksempel energiforbrug til varme, køling og lys. Måden hvorpå vi bygger, driver og bruger ejendomme, spiller i den sammenhæng en afgørende rolle for at nedbringe CO2-udledningen.

Energimærkning af vores ejendomme

I Wihlborgs arbejder vi hver dag på at vælge de rigtige bæredygtige løsninger, og vi har en ambition om at mindske vores energiforbrug på vores ejendomme. Derfor er vi stolte af at kunne annoncere at vi i løbet af 2020 har opnået energimærke A2010 eller højere på seks af vores ejendomme, svarende til 70.000 kvm kontor.

Bæredygtighed i Wihlborgs

Vil du vide mere om Wihlborgs bæredygtige tiltag kan du læse mere her:

Læs mere

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere