Svendegilde for Chris

Nyheder Bæredygtighed Job
Wihlborgs administration | job Wihlborgs service | job Wihlborgs kantine | job Wihlborgs praktik | job Ejendomsservicetekniker lærling
Kontakt
Ejendomme
Til lejere/beboere Ledige lejemål Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning Ugens Menu
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødelokaler Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering COVID-19

Fagligt skulderklap til Chris

Hvis præstationen på erhvervsuddannelsen har været i top, kan man være heldig at få tildelt fagets medalje. Det var tilfældet for Chris Thøgersen, der har været i lære hos Wihlborgs siden 2016. Han har brugt de seneste fire år på at stå i lære og været på skolebænken for i dag at kunne kalde sig ejendomservicetekniker.

Nu har han afsluttet sin uddannelse med topkarakter og fået tildelt fagets sølvmedalje. Chris bestod nemlig sin svendeprøve med to 12-taller.

Længe ventet svendegilde

Det er altid en stor dag hos Wihlborgs når vores unge mennesker gennemfører deres uddannelser. Chris blev allerede færdig i marts måned, men grundet covid-19 var vi nødsaget til at rykke hans svendegilde frem i kalenderen. Der var derfor god stemning på værkstedet i tirsdags, da vi var samlet til fælles morgenmad for at fejre Chris' svendegilde.

Vi er så heldige, at Chris har valgt at forsætte som fastansat hos os. Det er vi rigtigt glade for og stort tillykke med det flotte resultat.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere