Økologisk bronzemærke til alle kantiner

Nyheder Bæredygtighed Job
Ledige stillinger
Kontakt
Ledige lejemål Ejendomme
Til lejere/beboere Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering COVID-19

5 ud af 5

Vi arbejder hele tiden med at nedbringe vores klimaaftryk og hos Wihlborgs kommer bæredygtighed i mange former. Vi tænker det ind i flere sammenhænge og i vores kantiner kommer det blandt andet til udtryk i den måde vi handler ind på, og hvor vores råvarer bliver produceret.

Alle Wihlborgs køkkener og kantiner er nu certificeret med det økologiske bronze-mærke. Det betyder at 30-60% af de råvarer, der anvendes i vores køkkener og kantiner, er økologiske. Alle vores lejere i vores 9 Wihlborgs kantiner, kan nu nyde en frokost der er proppet med økologi.

Et fælles mål er nået

Den økologiske omlægning er en fælles succes, skabt af medarbejderne på tværs af Wihlborgs kantiner. Sammen har vi sat fokus på madspild, sæsonbestemte råvarer og lokalt producerede råvarer. Det kræver konstant arbejde, at fastholde bronzemærket, og i Wihlborgs fortsætter vi med at have fokus på økologi.

Vores køkken og driftchef Mona Vestergaard lægger da heller ikke skjul på, at visionen er at få tildelt sølvmærket:

"Vi er meget stolte af at alle vores kantiner er blevet certificeret med det økologiske bronze-mærke og det er en måde at fortælle og synliggøre overfor vores lejere, at vi bruger økologiske råvarer i vores køkkener. Vi arbejder fortsat videre og stræber efter at alle vores kantiner kan blive opgraderet til en certificering med sølvmærket."

Mona Vestergaard, Køkken- og driftschef

Bronzemærket fra Fødevarestyrelsen gives til køkkener, hvor andelen af økologiske produkter ligger mellem 30 og 60 procent.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere