Høje T. Boulevard 52-58
Taastrup

Nyheder Bæredygtighed Job
Ledige stillinger
Kontakt
Ledige lejemål Ejendomme
Til lejere/beboere Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering COVID-19

34-334 m²

1.100 - 1.275 pr. m² pr. år

Drift inklusive skatter og afgifter er indeholdt i lejen

Energimærke C

Om lejemålet

Wihlborgs åbnede i marts 2021 et helt nyt kontorfællesskab på to etager. Kontorfællesskabet er beliggende i de gule ejendomme i det pulserende område omkring Høje Taastrup Station.

Ejendommen ligger omkring pladsen på Banestrøget i hjertet af Høje Taastrups infrastruktur med både S-tog, regionaltog og gode busforbindelser. Her er det nemt at komme til og fra arbejde, også for medarbejdere eller kunder, som kommer fra Fyn og Jylland.

Området gennemgår i disse år en stor udvikling, hvor området ved City 2 bliver udviklet med nye boliger og kontorer. Lige nu er nærområdet præget af mange kontorer, lejligheder og et stort hotel.

Kontorfællesskabet er i to etager og er indrettet med fælles mødelokaler i forskellige størrelser. Der er tekøkkener, topmoderne toiletfaciliteter og en stor kantine, hvor man kan blive en del af Wihlborgs frokostordning. Lejemålene på ejendommens 1. sal er tiltænkt mellemstore virksomheder, der har behov for mellem 5 og 20 skriveborde. Det er derfor nogle fine store lejemål, hvor der er mange muligheder. På ejendommens 2. sal er der gjort plads til de lidt mindre lejemål. De er tiltænkt mindre virksomheder, som har behov for mellem to og syv skriveborde til deres
medarbejdere.

Kontaktperson:

 

Neno Nemanja Dragojevic

Udlejningskonsulent 

+45 31 69 99 61

neno.dragojevic@wihlborgs.dk

 

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere