Herlev

Fremtidens erhvervsnetværk,

Derfor ligger fremtidens erhvervsnetværk i Herlev. Herlev har væsentlige fremtidsdrivere i form af Supersygehus og letbaneprojekt, god trafiklogistik, bl.a. Herlev S-station, Herlev Ringvej og Motorring 3, gode indkøbsmuligheder bl.a. Herlev Bymidte Butikscenter og Bangs Torv - snart også Herlev Hovedgade 17 med nyt butikscenter, Erhvervsvenlige kommune - god infrastruktur, godt erhvervsnetværk, og gode samarbejdsmuligheder.

En erhvervsby i udvikling,

I 2018 forventes det nye Supersygehus at være færdigt, og der ses herfor en væsentlige fremtidsdrivere i Herlev. Nye tiltag som DISA projektet og letbaneprojekt gør, at Herlev fortsat er en erhvervsby i udvikling med utrolig gode muligheder for fremtidig erhvervsudvikling.

Herlev's Smede- og Maskinfabrik ,

Billedet fra indvigelse af ny administrationsbygning på H. Nielsen & Søn Smede- og Maskinfabrik i 1967 på Hørkær i Herlev.

Planlægning af Storkøbenhavn 1947,

Virksomhederne ekspanderede og behovet for plads og nye bygninger blev blandt andet løst i Herlev, hvor H.Nielsen & Søn Smede og Maskinfabrik, Gløbelampefabrikken, sæbefabrikken, Vatfabrikken, Valashbryggeriet, radiatorfabrikken Thor - Ja, vi kan blive ved - alle etablerede sig i området og udviklede den erhvervsby- og miljø vi i dag fortsat har.

En erhvervsby med historie,

Indtil 1950'erne var Herlev fortsat i vid udstrækning "på landet" men det Danske fabrikantmiljø udvikledes i slutningen af 50'erne og i særdeleshed op igennem 60'erne i rasende fart.

Vi bruger cookies