Ledige stillinger

Vil du være vores nye kollega?

Lige nu søger vi en Ejendomsadministrator og Ejendomsservicetekniker lærling til vores dynamiske team.

Læs mere ved at klikke på knappen herunder.

 

Ejendomsadministrator

 

Ejendomsservicetekniker Laerling

 

Vi er altid nysgerrige efter mennesker, der ønsker at arbejde sammen med os, og for at sikre, at Wihlborgs fortsætter med at vokse.

Vi har brug for engagerede medarbejdere, der ønsker at udvikle sig med os. Vi altid nysgerrige efter mennesker, der ønsker at bidrage med nye kræfter og ideer. Du er derfor velkommen til, at sende en uopfordret ansøgning og dit CV, ved at registrere dig i vores kandidatbase.

Du kan sende uopfordret her.

Er du studerende og søger en praktik plads hos os, eller du har et sabbat år og ønsker et studiejob inden for ejendomsservice, kan du ligeledes ansøge via vores kandidatbase tryk her.

Vi glæder os til at hører fra dig.

 

Jobopslag

 

Hos Wihlborgs er det vigtigt, at skabe de bedste betingelser for jobtilfredshed, udvikling og trivsel. Dette gælder både for lejerne i vores lokaler, og selvfølgelig for vores egne medarbejdere. For os er det vigtigt, at vores medarbejdere trives og udvikler sig i deres roller og, at de føler, de bidrager til egen og virksomhedens udvikling. Vi tror på vores medarbejdere, deres engagement og tillid er derfor vigtig, og helt sikkert en af grundene til vores succes.

 

Vi bruger cookies