Ledige stillinger

Vil du være vores nye kollega?

Lige nu søger vi en Ejendomsservicetekniker lærling til vores dynamiske team.

Læs mere ved at klikke på knappen herunder.

  

Ejendomsservicetekniker Laerling

 

Vi er altid nysgerrige efter mennesker, der ønsker at arbejde sammen med os, og for at sikre, at Wihlborgs fortsætter med at vokse.

Vi har brug for engagerede medarbejdere, der ønsker at udvikle sig med os. Vi altid nysgerrige efter mennesker, der ønsker at bidrage med nye kræfter og ideer. Du er derfor velkommen til, at sende en uopfordret ansøgning og dit CV, ved at registrere dig i vores kandidatbase.

Du kan søge uopfordret her.

Er du studerende og søger en praktik plads hos os, eller du har et sabbat år og ønsker et studiejob inden for ejendomsservice, kan du ligeledes ansøge via vores kandidatbase her.

Vi glæder os til at hører fra dig.

 

Jobopslag

 


 

Hos Wihlborgs arbejder vi konstant på at skabe den gode oplevelse – for vores lejere, men også for vores medarbejdere. Derfor er en vigtig del af vores arbejde at skabe de bedste betingelser for jobtilfredshed, udvikling og trivsel. For os er det vigtigt, at vores medarbejdere trives og udvikler sig i deres roller, og at de på samme tid føler, de bidrager til virksomhedens udvikling. Det giver dem også de bedste forudsætninger for at give den bedste service til vores lejere. Vi tror på vores medarbejdere og deres engagement, og den tillid, det beror sig på, er en væsentlig grund til vores succes.

 GPTW_certificering

I 2019 blev Wihlborgs certificeret Great Place to Work, og det afspejler i høj grad vores kontinuerlige arbejde med at være den bedst mulige arbejdsplads for vores medarbejdere, og denne anerkendelse er vi meget stolte af. Vi vil fortsat arbejde benhårdt på at leve op til certificeringen.

 

Vi bruger cookies