Aktuelt nyt

Grab and Go,

Tirsdag den 28. april 2020

Vi glæder os til at levere velsmagende og lækker frokost til jer igen. Frokostordningen bliver i første omgang en ”Grab and Go”-ordning, da forsamlingsforbuddet gør, at vi ikke kan åbne vores kantineområder op. Maden bliver leveret til et centralt sted på eller nær din ejendom, hvor i kan afhente den og medbringe til jeres eget lejemål. Maden vil kunne afhentes hver dag fra kl. 11.30 og vil blive leveret til følgende steder: Ellekær 6 - Ellekær 9 - Mileparken 22 - Hørkær 14-28 - Hørkær 20 - Engholm Parkvej - Lautrupvang 8 -Lautrupvang 12. Har du spørgsmål til vores frokostordning, er du altid velkommen til at sende en mail til frokost@wihlborgs.dk.

Info til vores lejere,

Fredag den 13. marts 2020

Vi oplever en helt ekstraordinær situation i Danmark vedrørende COVID-19. Hos Wihlborgs er udgangspunktet, at vi opretholder vores virke, forsat sørger for vores ejendomme og leverer vores aftalte ydelser i det omfang, det er muligt. Med andre ord, så stopper eller lukker vi ikke, og du kan fortsat kontakte dine daglige kontaktpersoner hos Wihlborgs. Vores administrative medarbejdere arbejder som udgangspunkt hjemmefra, hvilket betyder at alle fortsat besvarer mails og telefoner. Vores driftsmedarbejdere vil fortsat i videst muligt omfang passe deres opgaver ude på ejendommene.

Velkommen til vores nye ejendomsservicetekniker lærling,

Tirsdag den 21. januar 2020

Stort velkommen til Daniel der i dag er startet som lærling i Wihlborgs. Daniel vil i løbet af sit praktikforløb komme rundt i alle vores ejendomsservice grupper og skiftevis være hos os og på skolebænken. Vi glæder os til at have Daniel med på Wihlborgs-holdet.

Vores nye skilt på Ballerup Byvej,

Torsdag den 19. december 2019

Det er de færreste der har passeret Ballerup Byvej uden at bemærke vores nye skilt. Vi har nemlig lejet 4000 m2 ud på Borupvang 5 i Ballerup. Renoveringen af bygningen er i fuld gang, så vi er klar til at tage imod vores nye lejer i 2020.

Wihlborgs sælger boligejendom i Hillerød,

Torsdag den 5. december

Vi har den 1. december solgt vores ejendom på Munkeengen 4-20 i Hillerød. Ejendommen indeholder 76 ejerlejligheder med et samlet areal på 7.200 m² og sælges til Core Property Management til en købspris på 203 millioner DKK.

Hørsholm Kommune indgår lejeaftale med Wihlborgs,

Mandag den 2. december 2019

Hos Wihlborgs er vi glade og stolte over at udleje lokaler til Hørsholm Kommunes nye Rådhus. I februar flytter Hørsholm Kommune ind på 7.000 m² til på Slotsmarken 13-15 i Hørsholm. Hos Wihlborgs får Hørsholm Kommune alle forudsætninger for at skabe et attraktivt miljø for både ansatte og kommunens borgere. Samtidig får Hørsholm Kommune mulighed for, at deres administration kan være samlet under samme tag

Vi byder velkommen til tre nye kollegaer,

Tirsdag den 5. november

I fredags bød vi velkommen til tre nye kollegaer på kontoret. Halis Demir er vores nye projektcontroller, og kommer fra en tidligere stilling som byggeøkonom hos BO-VEST. Ulla Mouritsen og Jari Smærup er vores nye ejendomsadministratorer, og de kommer begge fra tilsvarende stillinger, hvorfra de har en bred erfaring med erhvervsejendomme. Stort velkommen til alle tre.

Wihlborgs er certificeret Great Place to Work,

Torsdag den 23. oktober

Vi er glade og stolte over at kunne fortælle at Wihlborgs nu er certificeret som en af de bedste arbejdspladser i Danmark. Den internationale certificerings- og arbejdskulturorganisation, Great Place To Work, har nemlig sat Wihlborgs på listen over officielt certificerede ”great places to work”. Vi ved at vores glade og tilfredse medarbejdere er helt afgørende for vores succes, og at de hver dag er med til at sikre at vores kunder og lejere får en god oplevelse hos os. Hos Wihlborgs skaber og fejrer vi succeser sammen, og derfor fejrede vi sammen certificeringen til vores kvartalsmøde i eftermiddag med kaffe og lagkage i vores konferencecenter.

Ny kantine på Lautrupvang 12,

Torsdag den 26. september

I denne uge havde vi fornøjelsen af at åbne dørene til en ny Wihlborgs kantine. Denne gang er det vores ejendom på Lautrupvang 12 i Ballerup, der slår dørene op til en nyistandsat kantine, hvor vores lejere dagligt kan nyde deres frokost.

Wihlborgs til KMD mini triathlon,

Mandag den 19. august 2019

Hvert år udfører vi en række løb sammen hos Wihlborgs, hvor vi har muligheden for at bevæge os og have det sjovt sammen. Sidste torsdag var det tid til dette års syvende løb, KMD triathlon i København. Det var en blanding af danske og svenske medarbejdere der kæmpede sig gennem på flot vis, selvom vejret ikke viste sig fra sin bedste side.

Tre nye ansigter på kontoret,

Tirsdag den 13. august

Der var trængsel til morgenmaden på vores hovedkontor, da vi bød hele tre nye kollegaer velkommen i går. Stort velkommen til Martin, Pia og Camilla.

Tillykke til Louise og Kamilla,

Tirsdag den 6. august 2019

Louise og Kamilla er to af vores skarpe hoveder fra vores regnskabsafdeling, og de har begge netop færdiggjort deres uddannelse som ejendomsadministrator (EA). Vi er stolte af at have to så kompetente medarbejder med på holdet, og stort tillykke med jeres flotte resultater.

Nyeste skud på stammen,

Torsdag den 1. august 2019

I dag har vi fornøjelsen af at åbne dørene til en ny Wihlborgs Kantine. Denne gang er det vores ejendom på Ellekær 9 i Herlev, der slår dørene op til en nyistandsat kantine, hvor vores lejere dagligt kan nyde deres frokost. Dette er kantine nummer syv i rækken, hvor vi tilbyder en velsmagende frokostordning til vores lejere. Al mad laves fra bunden af vores egne kokke, og de sammensætter hver dag en menu med fokus på både økologi og sæsonens råvarer. Kontakt os på frokost@wihlborgs.dk for at høre nærmere.

LEHMANN+BRUN indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Onsdag den 24. juli 2019

LEHMANN+BRUN indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Slotsmarken 18, 1. sal i Hørsholm. LEHMANN+BRUN flytter ind i deres nye lejemål den 15. august 2019.

JLI Vision indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Onsdag den 24. juli 2019

JLI Vision indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Ellekær 9, 1. sal i Herlev. JLI Vision flytter ind i deres nye lejemål den 1. august 2019.

Infineon indgår ny lejeaftale med Wihlborgs,

Onsdag den 17. juli

Infineon havde brug for at udvide deres nuværende lokaler, og vi er glade for at have fundet en løsning hvor de forsat kan blive boende hos os. Fra den 1. august flytter Infineon ind på Hørkær 16, hvor de nu får 1483 m2 til rådighed.

En naturlig udvikling i vores servicetilbud,

Onsdag den 10. juni 2019

Du kan hver dag købe en take-away boks med dagens ret i vores kantine på Engholm Parkvej i Allerød. Vores take-away bokse sælges til gode priser og al maden pakkes i 100% bionedbrydeligt og plantebaseret take-away emballage. Vi arbejder hele tiden på at være så bæredygtige som muligt. Take-away boksene er med til at sikre, at al den gode mad vores kokke laver, kommer til gavn for både vores lejere og miljøet.

Wihlborgs årlige Le Mans,

Mandag den 8. juli 2019

Traditionen tro var hele Wihlborgs samlet til Le Mans på Roskilde gokartbane i forbindelse med vores årlige sommerarrangement. Her kæmpede 13 hold om den eftertragtede Wihlborgs vandrerpokal som Johan Tofte og Simon Præst løb med i år.

Hoist Group indgår lejeaftale med Wilhborgs,

Mandag den 7. juli 2019

Hoist Group indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Lyskær 9, 2. tv i Herlev. Hoist Group flytter ind i deres nye lejemål den 1. september 2019.

Neurons Inc indgår lejeaftale med Wilhborgs,

Mandag den .7 juli 2019

Neurons Inc har indgået lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Oldenburg Allé 1, 2. sal i Taarstrup. Neurons Inc flyttede ind i deres nye lejemål den 1. juli 2019.

Rum til mere vækst i Danmark,

Torsdag den 4. juli 2019

Vi fortsætter med at vokse! Vi har den 1. juli 2019 købt knap 17.000 m2 fordelt på ejendommene Hørkær 12 i Herlev og Brydehusvej 30 i Ballerup. Se mere på: https://lnkd.in/dt_ZRTB

Rum til mere grøn energi,

Torsdag den 6. juni 2019

Hos Wihlborgs har vi dags dato installeret solceller med en samlet solcelleeffekt på 285.000 kWh årligt. Den årlige produktion af strøm fra disse solceller svarer til 65 husholdningers årlige strømforbrug. Solcellerne nedbringer samtidigt ejendommenes CO₂-udslip med 70 ton CO₂ hvilket svarer til 204 flyrejser til Mallorca. Solcellerne komplementerer Wihlborgs grønne strategi og vores fokus på hele tiden at reducere ejendommenes samlede CO₂-udslip.

Vores CO2-venlige delebil er landet,

Mandag den 3. juni 2019

I samarbejde med Toyota YUKÖ lander der i løbet af denne uge firma-delebiler på følgende af vores ejendomme: Mileparken 22, Hørkær 14-26, Oldenburg Allé 1-3, Slotsmarken 10-18 og Engholmparkvej 8. Samarbejdet går i al sin enkelthed ud på at vi hos Wihlborgs stiller miljørigtige delebiler til rådighed for vores lejere på udvalgte Wihlborgs parkeringspladser. Du kan læse mere om ordningen og oprette dig på YUKO.dk

Mød vores fire køkkenchefer,

Tirsdag den 21. maj 2019

I takt med åbningen af nye køkkener og kantiner, har vi budt velkommen til hele to nye køkkenchefer. Martin og Lena (th) er blevet ansvarlige for vores to nye køkkener på Lautrupvang. Joachim skal forsat være ansvarlig for vores køkken i Wihlborgs konferencecenter, og Mona skal forsat være køkkenchef på Engholm Parkvej i Allerød. Sammen med deres respektive køkkenteams, sørger vores fire køkkenchefer for smagfulde frokostordninger til vores lejere.

FC Wihlborgs med årets første sejr,

Tirsdag den 7. maj 2019

FC Wihlborgs sikrede sig tre point i holdets seneste kamp, da de hev en sikker 4-0 sejr hjem. Dette var holdets første sejr i denne sæsons firmafodbold turnering. Holdet er bestående af Wihlborgs egne talenter, der er næsten ligeså gode til at spille fodbold, som de er til at vedligeholde og administrere ejendomme.

Indvielse af Mileparken 22,

Tirsdag den 7. maj 2019

I torsdags havde vi inviteret alle Wihlborgs ansatte til housewarming i vores nye hus på Mileparken 22. Selvom administrationen flyttede ind tilbage i februar måned, var det først i sidste uge at vi havde mulighed for at vise det frem for alle vores ansatte, der ikke har deres daglige gang på kontoret. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag med massere af lækkerier som vores køkkenpersonale havde disket op med.

7 nye bæredygtige biler,

Fredag d. 29. marts 2019

Inden længe er der syv nye Toyota Yaris Hubrid på vej til os. De miljørigtige og bæredygtige biler skal stå på vores ejendomme, så vores lejere kan benytte dem som delebiler

Chrunch indgår lejeaftale med Wilhborgs,

Onsdag d. 20. marts 2019

Det digitale bureau Chrunch har indgået lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Hørkær 26 i Herlev. Chrunch flyttede ind i vores kontorfællesskab på Hørkær den 1. marts 2019.

Gulvkanonen indgår lejeaftale med Wihlborgs,

Onsdag den 20. marts 2019

Gulvkanonen indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Mileparken 22 i Skovlunde. Venzo flytter ind i vores nyrenoverede multibrugerhus, og bliver vores nye naboer i multibrugerhuset fra den 1. marts 2019.

Venzo indgår lejeaftale med Wihlborgs,

Torsdag den 14. februar 2019

Venzo indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Engholm Parkvej 8 i Allerød. Venzo flytter ind i vores nyrenoverede multibrugerhus, der har gennemgået en omfattende renovering. Indflytningen sker 1. marts 2019.

HPI i Allerød er flyttet ind,

Torsdag den 14. februar 2019

HPI i Allerød er flyttet ind i deres nye lokaler på Engholm Parkvej i weekenden. Lejemålet er blevet renoveret og er bl.a. blevet indrettet med flere indvendige glaspartier.

Hold din konference hos Wihlborgs,

Tirsdag den 12. februar 2019

I vores møde- og konferencecenter i Ballerup tilbyder vi skræddersyede løsninger til både små og store firmaer. Så tøv ikke med at kontakte os på konference@wihlborgs.dk. Husk at du sparer 20% på din booking hvis du er lejer hos Wihlborgs.

Vi er flyttet,

Mandag den 4. februar 2019

Wihlborgs administration er nu flyttet til Mileparken 22A, 3. sal, i Skovlunde. Alle andre kontaktoplysninger forbliver intakte. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores nye lokaler.

Farvel til Hørkær 26,

Fredag den 1. februar 2019

Efter fem gode år på Hørkær 26, rykker vi fra på mandag til vores nye lokaler på Mileparken 22 i Skovlunde. Vi flytter ind i vores nyrenoverede multibrugerhus, der i de sidste to år har gennemgået en omfattende renovering.

Vi flytter i nye lokaler,

Torsdag den 17. januar

Den 1. februar flytter Wihlborgs administration til nye flotte lokaler på Mileparken 22 i Skovlunde. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores nye kontor.

Kasper er færdiguddannet bygningskonstruktør,

Fredag den 11. januar 2019

Kasper der til daglig er en del af vores projektgruppe, er i dag blevet færdiguddannet som bygningskonstruktør. Super godt gået! Kasper forsætter som fastansat i projektgruppen fra 1. februar 2019.

Tailorzyme har indgået lejekontrakt med Wihlborgs,

Fredag den 4. januar 2019

Tailorzyme har indgået lejekontrakt med Wihlborgs. Den 1. februar 2019 har de indflytning på Hørkær 14, 1.tv. i Herlev.

Nytår og nye kollegaer,

Onsdag den 2. januar 2019

Der har været fart på hos Wihlborgs i 2018 og det tyder på, at det forsætter ind i 2019. Vi har således budt tre nye ansigter og et gammelt velkommen i dag. Vi glæder os til at have Anton, Johnny, John og Therese med på holdet.

Kramer Electronics har indgået lejeaftale med Wihlborgs,

Fredag den 28. december 2018

Kramer Electronics har indgået lejekontrakt med Wihlborgs. De flyttede ind på Hørkær 28 i Herlev tilbage i oktober 2018.

Piaster Revisorerne har indgået lejekontrakt med Wihlborgs,

Torsdag den 27. december 2018

Piaster Revisorerne har indgået lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Engholm Parkvej 8. Indflytningen skete tilbage i December 2018.

Vi vender tilbage med nyheder på hjemmesiden i 2019,

Torsdag den 27. december 2018

Her på siden kan du fremover holde dig opdateret med informationer om nye lejekontrakter, medarbejdere og projekter som Wihlborgs indgår i.

Nyt projekt på Mileparken 22,

Mandag den 15. september 2018

Fra 1. februar 2019 flytter de første lejere ind på Mileparken 22, som er Wihlborgs nye multibrugerhus i Herlev/Skovlunde. Ejendomme er under totalrenovering, og der bliver bl.a. indrettet med ventilation/klimaanlæg, design betongulve, fælles kantine og meget mere.

Ny leverandørinformation,

Torsdag den 21. september 2017

Vi ønsker, at modtage alle regninger elektronisk, da vores fakturabehandling foregår elektronisk. Derfor skal alle regninger sendes til EAN-nummer 5790002424403 i formatet OIOUBL eller OIOXML her.

Bruun & Stengade indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Mandag den 3. juli 2017

Bruun & Stengade indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Literbuen 10, Skovlunde. Indflytningen sker efter en mindre ombygning i starten af juli.

Axa Forsikring indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Mandag den 3. juli 2017

Axa Forsikring indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på H. T. Boulevard 33-39, Taastrup. Indflytningen sker efter en mindre ombygning i starten af juli.

Zleep Hotels indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Onsdag den 26. april 2017

Zleep Hotels indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på H. T. Boulevard 33-39, Taastrup. Indflytningen sker efter en mindre ombygning i starten af maj.

Cphbusiness Case Competition 2017,

Onsdag den 26. april 2017

I går var en stor dag for Wihlborgs og Copenhagen Business Academy - vi afholdte dette års Case Competition 2017! Ca. 100 Finansbachelorer har i april måned skrevet en opgave om Wihlborgs. De studerende præsenterede i går et forslag til forbedring af Wihlborgs' forretningsmodel og strategier. Vinderen blev gruppen med Christian Mikkelsen, Carsten Olsen og Siver Meland! Arrangementet har været en ubetinget succes - stort tillykke til vinderne.

Simon Aspir antaget ejendomsservicetekniker,

Torsdag den 23. marts 2017

Wihlborgs' medarbejder, Simon, har fået sin svendetitel som ejendomsservicetekniker. Super godt gået! Simon fortsætter i vores ejendomsserviceteam.

AVDAN A/S indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Onsdag den 22. marts 2017

AVDAN A/S indgår lejekontrakt med Wihlborgs og flytter ind i lejemålet på Literbuen 10. Indflytningen sker i starten af april.

Teltman.dk indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Tirsdag den 7. marts 2017

Teltman.dk indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Marielundvej 29, Herlev. Indflytningen skete i starten af marts.

Wihlborgs indgår lejekontrakt med Klinik for Fodterapi Taastrup,

Torsdag den 2. marts 2017

Klinik for Fodterapi Taastrup har indgået lejekontrakt med Wihlborgs. Klinikken flytter ind på Høje Taastrup Boulevard 33-39. Indflytningen skete i starten af marts.

Commonsense indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Tirsdag den 28. februar 2017

Commonsense indgår lejekontrakt med Wihlborgs på Literbuen 10, Skovlunde. Indflytningen sker i starten af april efter en gennemgående renovering.

Høje Taastrup Lægecenter udvider hos Wihlborgs,

Tirsdag den 28. februar 2017

Høje Taastrup Lægecenter indgår lejekontrakt med Wihlborgs med udvidelse af klinik på Høje Taastrup Boulevard 33-39, Høje Taastrup. Udvidelsen sker i starten af maj.

M. Larsen A/S indgår kontrakt med Wihlborgs,

Tirsdag den 31. januar 2017

Det samlede areal på Abildager 16, 2605 Brøndby er lejet ud til M. Larsen A/S. Den tidligere farvefabrik vil undergå en omfattende ombygning, tilpasset til M. Larsens erhverv som vognmandsforretning. Indflytningen sker i starten af juni 2017. Du kan læse mere om projektet her.

Wihlborgs køber endnu en ejendom i Brøndby,

Lørdag den 31. december 2016

Årets sidste nyhed bliver, at Wihlborgs har købt endnu en ejendom i Brøndby. Det drejer sig om ca. 4.000 kvm. på Park Allé 363, 2605 Brøndby. Ejendommen er fuldt udlejet til Pon Equipment A/S.

Wihlborgs indgår lejekontrakt med Skandiacloud ApS,

Torsdag den 22. december 2016

Skandiacloud ApS er flyttet ind i Kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik beliggende på Hørkær 26, Herlev. Indflytningen er sket i starten af december.

Nuciga Sport ApS indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Torsdag den 22. december 2016

Nuciga Sport ApS indgår lejekontrakt med Wihlborgs. De flyttede ind i starten af november på Kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik, Hørkær 26, Herlev.

Wihlborgs ønsker jer alle en glædelig jul & et godt nytår,

Tirsdag den 20. december 2016

Vi vil gerne ønske alle vores lejere, leverandører og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til at arbejde videre med vores nye, spændende projekter i 2017.

Ezenta udvider lokalerne hos Wihlborgs,

Tirsdag den 29. november 2016

Ezenta udvider deres nuværende lejemål på Hørkær 14, 2730 Herlev og byder nu på endnu større lokaler. Ezenta udbyder IT sikkerhed og kan træffes i stueetagen i Hørkær 14. Udvidelse sker ved årskiftet.

Italfood.dk indgår kontrakt med Wihlborgs,

Mandag den 28. november 2016

Italfood.dk indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Literbuen 10, 2740 Skovlunde. Italfood.dk v/Paolo og resten af teamet flytter fra Grøntorvet og vi glæder os til samarbejdet.

Wihlborgs køber 13 ejendomme i Storkøbenhavn,

Mandag den 31. oktober 2016

Wihlborgs har købt 13 ejendomme på sammenlagt 100.000 kvm i hovedstadsområdet af Unipension og styrker den danske portefølje. Ejendomsporteføljen består af 12 kontorejendomme og en lagerejendom. Porteføljen er placeret i Ballerup/Høje-Taastrup/Brøndby, hvor Wihlborgs allerede opererer. De resterende ejendomme er beliggende i andre delområder i nord og syd for København.

Hold dig opdateret på www.Lokalebasen.dk,

Fredag den 30. september 2016

Vi opdaterer hele tiden www.lokalebasen.dk med vores ledige lejemål. Vores billede står ved siden af vores lejemål, så du altid kan se, hvilke ejendomme der er vores. Klik her for at komme til lokalebasen.

Wihlborgs indgår lejekontrakt med MICRJ 1 Aps,

Tirsdag den 13. september 2016

MICRJ 1 Aps har lejet sig ind på 1. sal på ejendommen Ellekær 6, 2730 Herlev. MICRJ 1 flytter ind 1. oktober 2016.

Herlev Lægecenter indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Onsdag den 7. september 2016

Herlev Lægecenter flytter ind på Stationsalleen 46 i Herlev per 1. oktober 2016. Vi glæder os til samarbejdet.

Kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik til DHL,

Torsdag den 1. september 2016

Kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik stillede op til DHL med intet mindre end 9 forskellige hold, fordelt på de forskellige etager og firmaer. Wihlborgs havde sørget for at der blev grillet efter løbet og det blev til endnu en festlig DHL.

Vil du have ugens menu på din mail?,

Torsdag den 11. august 2016

Vil du se hvad vores skønne kantine laver af mad til dig i den kommende uge? Så tilmeld dig med din email her

Wihlborgs vokser igen,

Torsdag den 11. august 2016

Wihlborgs har fået 7 nye ansigter. Christian og Mads er blevet en del af ejendomsservice teamet sammen med de to nye lærlinge Thomas og Kevin. Mikkel er blevet ansat som regnskabs trainee og derudover er Sissel og Nanna blevet ansat til at tage sig af kantinerne på Hørkær 26 og Ellekær 6. Vi byder dem velkommen til Wihlborgs.

Light Performers indgår kontrakt med Wihlborgs,

Mandag den 8. august 2016

Light Performers flytter ind på Marielundvej 28-30, 2730 Herlev. Indflytningen er sket i starten af august.

Merus Audio udvider hos Wihlborgs,

Mandag den 20. juni 2016

Merus Audio indgår lejekontrakt med Wihlborgs med udvidelse på Hørkær 24. Udvidelsen sker i efteråret 2016.

Kvalitet Service udvider hos Wihlborgs,

Mandag den 20. juni 2016

Kvalitet Service indgår lejekontrakt med Wihlborgs med udvidelse på Marielundvej 28-30, 2730 Herlev. Indflytningen sker i starten af juni.

Håndværkerne Sinius Enterprise og Deres Håndværker indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Fredag den 27. maj 2016

Håndværkerne Sinius Enterprise og Deres Håndværker indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Marielundvej 28-30, 2730 Herlev. Indflytningen sker i starten af juni.

Scandinavian Amenities indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Fredag den 27. maj 2016

Scandinavian Amenities indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik, Hørkær 26, 2730 Herlev. Efter et par få ind- og udflytninger er Kontorfællesskabet igen fuldt udlejet.

Filcolana Garn indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Mandag den 9. maj 2016

Filcolana Garn indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik, Hørkær 26, 2730 Herlev.

Fischer Tømrer & Snedker indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Mandag den 9. maj 2016

Fischer Tømrer & Snedker indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik, Hørkær 26, 2730 Herlev. Fischer Tømrer & Snedker flyttede ind i starten af maj.

Jord Teknik indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Fredag den 15. april 2016

Jord Teknik indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Borupvang 5. Jord Teknik flyttede ind marts/april.

Card_Lab indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Tirsdag den 29. marts 2016

Card_Lab Innovation indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Hørkær 14. Card_Lab Innovation flytter ind i starten af juni.

Explorius Education indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Tirsdag den 15. marts 2016

Explorius Education indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Hørkær 24. Explorius Education flytter ind i starten af maj.

Nordisk Brandsikring indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Tirsdag den 8. marts 2016

Nordisk Brandsikring indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Marielundvej 28-30. Indflytningen sker i starten af marts.

Attention Floor udvider hos Wihlborgs,

Fredag den 12. februar 2016

Attention Floor indgår lejekontrakt med Wihlborgs med udvidelse på Marielundvej 28-30. Attention Floor udvider deres lejemål i starten af april.

Q4 Wihlborgs stærkere end nogensinde,

Torsdag den 11. februar 2016

Wihlborgs fremlagde 4. kvartalsrapport 2015 tirsdag den 9. februar 2015. Årets resultat udgjorde SEK 2.278 mio. (395), pr. aktie SEK 29,64 (5,15). Lejeindtægterne steg med 3 procent til SEK 1.910 mio. (1.856). Driftsoverskuddet steg med 3 procent til SEK 1.402 mio. (1.357). Forvaltningsresultatet steg med 11 procent til SEK 932 mio. (839). Du kan læse mere om regnskabet her.

Dansk Drone Inspektion indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Torsdag den 21. januar 2016

Dansk Drone Inspektion indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Marielundvej 28-30. Indflytningen sker i starten af februar.

WebFilter indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Mandag den 21. december 2015

WebFilter​ indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik. Indlfytningen sker i starten af januar.

Wihlborgs indgår lejeaftale med Danske Bank,

Mandag den 21. december 2015

Danske Bank bliver som følge af Wihlborgs køb af ejendomme i Høje-Taastrup og Ejby/Glostrup ny, stor lejer hos Wihlborgs. Vi ser frem til et spændende samarbejde i de kommende år.

Wihlborgs forstærker ejendomsporteføljen på Københavns Vestegn,

Mandag den 21. december 2015

Wihlborgs erhverver ca. 110.000 m2 i Høje-Taastrup og Ejby/Glostrup. Pr. 1.januar 2016 har Wihlborgs herefter ca. 300.000 m2 erhvervsareal i forvaltning i Herlev, Ballerup, Glostrup og Høje-Taastrup

Pascal Audio udvider hos Wihlborgs,

Fredag den 4. december 2015

Pascal Audio indgår lejekontrakt med Wihlborgs med udvidelse på Ellekær 6. Pascal Audio udvider i starten af december.

ABC Bolte forlænger samarbejdet med Wihlborgs,

Fredag den 4. december 2015

ABC Bolte forlænger samarbejdet med Wihlborgs på Lejrvej 1. Forlængelsen sker fra start januar 2016.

SonnMedia indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Tirsdag den 1. december 2015

SonnMedia indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Marielundvej 28-30. SonnMedia flytter ind i starten af december.

Nettolager indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Mandag den 30. november 2015

nettolager.dk indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Literbuen 6-10. nettolager.dk flytter ind foråret 2016.

Caverion Danmark udvider og forlænger samarbejdet med Wihlborgs,

Torsdag den 19. november 2015

Caverion Danmark udvider og forlænger samarbejdet med Wihlborgs på Literbuen 16-18 samt energioptimering.

Virksomhedscenter Kbh indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Mandag den 9. november 2015

Virksomhedscenter Kbh indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik. Indlfytningen skete i oktober.

Pyntus.dk indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Tirsdag den 3. november

Pyntus.dk indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Marielundvej 28-30. Pyntus.dk flytter ind i starten af november.

ExoConsult - Specialister i IT-løsninger indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Mandag den 2. november 2015

ExoConsult - Specialister i IT-netværks og UC-løsninger​ indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik. Indlfytningen skete i starten af oktober.

Østerlandsk Thehus og Kafferisteri udvider hos Wihlborgs,

Mandag den 2. november 2015

Østerlandsk Thehus indgår lejekontrakt med Wihlborgs med udvidelse på Literbuen 16-18. Østerlandsk Thehus udvider med ca. 850 kvm. i starten af november.

WorldCare indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Mandag den 26. oktober

WorldCare indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Marielundvej 28-30. WorldCare flytter ind i starten af november.

CUBRIS GreenSpeed indgår lejekontrakt med WIhlborgs,

Fredag den 2. oktober 2015

CUBRIS indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Smedeholm 10. CUBRIS flytter ind i starten af december.

IntraNote indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Tirsdag den 8. september 2015

IntraNote indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik. IntraNote flytter ind i BST Nords gl. lokaler i starten af september.

Wihlborgs ansætter nye medarbejdere,

Tirsdag den 25. august 2015

Wihlborgs har hen over sommeren ansat 6 nye medarbejdere til vores forskellige teams. Vi byder velkommen til Gustav, Kathrine R, Kristine, Lasse, Maria og Mikkel!

Wihlborgs indgår lejekontrakt med Arrow Denmark,

Mandag den 13. juli 2015

Arrow Denmark indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Marielundvej 29. Arrow Denmark flytter ind på Marielundvej 29 i starten af september.

Wihlborgs indgår lejekontrakt med Den Private Smerteklinik,

Tirsdag den 7. juli 2015

Den Private Smerteklinik indgår lejekontrakt med Wihlborgs med udvidelse på Stationsalléen 42. Den Private Smerteklinik udvider i midten af juli.

Wihlborgs strategiske fokusområde - Herlev & Ballerup,

Torsdag den 2. juli 2015

Wihlborgs' ejendomme er koncentreret omkring Herlev- og Ballerupområdet. Herlev og Ballerup har væsentlige fremtidsdrivere i form af Supersygehus og Letbaneprojekt, god trafiklogistik - bl.a. Herlev S-station og Ballerup/Malmparken S-station, Herlev Ringvej, Frederikssundsvejen og Motorring 3, gode indkøbsmuligheder - bl.a. Herlev Bymidte Butikscenter, Bangs Torv, Ballerup centeret og snart også Herlev Hovedgade med nyt butikscenter, Erhvervsvenlige kommuner - god infrastruktur, godt erhvervsnetværk, og gode samarbejdsmuligheder.

Wihlborgs indgår lejekontrakt med Danish Pharma Consulting,

Torsdag den 2. juli 2015

Danish Pharma Consulting indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Marielundvej 28-30. Danish Pharma Consulting flytter ind i starten af juli.

Wihlborgs indgår lejekontrakt med Bertélco Ejendomme,

Torsdag den 2. juli 2015

Bertélco Ejendomme indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Hørkær 22. Bertélco Ejendomme flytter ind i starten af juli.

Wihlborgs overdrager gennemrenoveret hovedkontor til Schneider Electric,

Torsdag den 18. juni 2015

Wihlborgs har i samarbejde med Schneider Electric Danmark gennemrenoveret bygningen på Lautrupvang i Ballerup, der blev bygget til ingeniør-virksomheden Christian Rovsing A/S i 1980’erne. Nu er bygningen blevet et vartegn over, hvor energieffektivt det er muligt at modernisere eksisterende bygninger fra en knap så grøn periode. Se videoen af det færdige resultat her.

FN Gulve indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Tirsdag den 2. juni 2015

FN Gulve v. Flemming Nielsen indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Marielundvej 28-30. FN Gulve flytter ind i starten af juni.

Wihlborgs modtager Elite-smiley af fødevarestyrelsen,

Tirsdag den 19. maj 2015

Wihlborgs har fået tildelt fødevarestyrelsens Elite-smiley, og vi er rigtig stolte af det! Virksomheder får elite-status, når de har storsmilende smiley'er og ingen anmærkninger på de fire seneste kontrolrapporter og i de seneste 12 måneder. Læs den seneste kontrolrapport her.

Vi har opdateret vores oversigt over LEDIGE LOKALER,

Tirsdag den 12. maj 2015

Og lagt prospekter og priser ind... Med 180.000 m2 kontor- og lagerlokaler i Herlev og Ballerup er vi i stand til at tilbyde lejemål fra 50-10.000 m2. Kvalitet og pris er altid konkurrence-dygtig. Udbuddet varierer hele tiden. Klik videre og kig på vores aktuelle tilbud eller kontakt os, hvis ikke vi lige nu tilbyder det søgte.

Wihlborgs hjælper Müller Martini med arealreduktion,

Mandag den 4. maj 2015

Müller Martini indgår ny lejekontrakt med Wihlborgs på Hørkær 28. Ændringen sker på baggrund af Müller Martini’s ønske om arealreduktion. Wihlborgs bistår med nye lokaler og indretning til Müller Martini og fortsætter det gode samarbejde.

Wihlborgs fremlægger årsrapport 2015,

Mandag den 4. maj 2015

Året har, ud over forsættelsen af den positive udvikling i omsætning og resultat, budt på gennemførelsen af en række fremadrettede initiativer for vore lejere. Overtagelse af fire ejendomme i Ballerup, åbning af ny kantine på Hørkær, fortsat udvikling i konferenceaktiviteterne & ansættelse af flere medarbejdere. Du finder regnskabet her. God læselyst!

Wihlborgs bidrager til Team Herlevs Støtteuddeling,

Tirsdag den 28. april 2015

Mandag aften afholdte Team Herlev deres årlige Støtteuddeling. Aftenen i Medborgerhuset bød på støtteuddeling til den lokale eliteidræt - samt overrækkelse af Team Herlevs Erhvervspris 2015. Wihlborgs modtog selv Erhvervsprisen i 2009 og deltager med stor glæde i Team Herlev. Vi støtter op om de mange gode initiativer, og ønsker alle støttemodtagere tillykke!

Wihlborgs ekviperer HIC's U19 Hold,

Mandag den 27. april 2015

Wihlborgs ekviperer Herstedøster Idræts Club's U19 hold - vi ønsker dem held og lykke mod titlerne!

Scharling Wood indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Tirsdag den 24. april 2015

Scharling Wood indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Literbuen 6-10. Scharling Wood flytter ind i starten af maj.

Wihlborgs åbner ny kantine i multi-brugerhuset på Ellekær 6,

Torsdag den 9. april 2015

Efter stor succes på Lautrupvang 8 og Hørkær 26 (Kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik), åbner Wihlborgs torsdag den 9. april sin tredje kantine. Kantinen på Ellekær 6 har gennemgået en lille make-over og har indtil videre en kapacitet på 36 personer. Wihlborgs producerer nu frokost til over 250 personer om dagen takket være vores køkkenteam.

Boost Company indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Fredag den 13. marts 2015

Boost Company indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik. Boost Company flytter ind i starten af april.

Wihlborgs skifter - Nyt lys i gamle pærer,

Onsdag den 11. marts 2015

Vidste du at LED pærer kan reducere el-forbruget med op til 75%? Vi gennemfører i øjeblikket en udskiftning på ejendommen Lautrupvang 8. Det er energi-rigtigt, grønt og giver god økonomi.

Wihlborgs erhverver ejendommen Stationsalléen 40-46 i Herlev,

Mandag den 9. marts 2015

Med overtagelse 1. marts 2015 har Wihlborgs erhvervet ejendommen Stationsalléen 40-46 i Herlev. Ejendommen består af ca. 5.600 m2 kontor, klinikker og én butik.

EG fortsætter samarbejdet med Wihlborgs og udvider deres lejemål,

Torsdag den 5. marts 2015

EG udvider sit lejemål hos Wihlborgs på Lautrupvang 12, 2750 Ballerup. Udvidelsen sker primo marts med 1.700 m2.

United Technologies Danmark indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Fredag den 20. februar 2015

United Technologies Danmark indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Ellekær 9, 2730 Herlev. United Technologies flytter ind i starten af marts.

Wihlborgs byder velkommen til 2 nye medarbejdere,

Mandag den 16. februar 2015

Wihlborgs har primo februar ansat 2 nye medarbejdere til kantine/konferenceteamet. Vi byder velkommen til Sanne og Christophe!

Q4 Wihlborgs står stærkt,

Torsdag den 12. februar 2015

Wihlborgs fremlagde 4. kvartalsrapport 2014 torsdag den 12. februar 2015. Årets resultat udgjorde SEK 395 mio. (1.063), pr. aktie SEK 5,14 (13,83). Lejeindtægterne steg med 9 procent til SEK 1.856 mio. (1.704). Driftsoverskuddet steg med 10 procent til SEK 1.357 mio. (1.235). Forvaltningsresultatet steg med 12 procent til SEK 839 mio. (746). Du kan læse mere om regnskabet her.

Apiosoft indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Mandag den 9. februar 2015

Apiosoft indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik primo februar.

Webtop, The Wizdom Company, udvider hos Wihlborgs,

Torsdag den 15. januar 2015

Webtop udvider sit lejemål hos Wihlborgs på Hørkær 18, 2730 Herlev. Udvidelsen sker primo februar.

MS Branding indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Tirsdag den 13. januar 2015

MS Branding indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Ellekær 6, 2730 Herlev. Læs mere om det her.

Jord•Miljø A/S indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Fredag den 9. janaur 2015

Jord•Miljø A/S indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Borupvang 5, 2750 Ballerup.

Det' Elektrikeren udvider hos Wihlborgs,

Fredag den 8. januar 2015

Det' Elektrikeren udvider sit lejemål hos Wihlborgs på Marienlundvej 28-30, 2730 Herlev.

Følg vores Schneider Electric byggeprojekt på Linkedin,

Mandag den 29. december 2014

På Linkedin kan du følge vores byggeprojekt tæt hos NT Consulting der udfører projekteringsledelsen og byggeledelsen. Følg projektet her.

Metronic indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Søndag den 9. november 2014

Metronic indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Marielundvej 28-30, 2730 Herlev. Metronic flytter ind januar 2015.

Tæt partnerskab bag energirigtigt hovedsæde ,

Søndag den 9. november 2014

Læs om Wihlborgs' partnerskab med Schneider Electric i deres seneste pressemeddelelse på deres hjemmeside. Du finder artiklen her.

Focus Products indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Torsdag den 30. oktober 2014

Focus Products indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Marielundvej 29, 2730 Herlev. Focus Products flytter ind primo november.

Nasiha indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Fredag den 17. oktober 2014

Nasiha indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Marielundvej 28-30, 2730 Herlev. Nasiha flytter ind midt oktober.

Byggesagkyndig.nu indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Mandag den 6. oktober 2014

Byggesagkyndig.nu indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik, Hørkær 26, 2730 Herlev i starten af oktober.

Zlight indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Fredag den 26.september 2014

Zlight indgår lejekontrakt med Wihlborgs med indflytning på Hørkær 28, 2730 Herlev i starten af oktober. Velkommen til!

Wihlborgs sætter solceller på Hørkær 26, 2730 Herlev,

Tirsdag den 12. august 2014

For at imødekomme et bedre og mere grønt miljø har Wihlborgs valgt at investere og opsætte solceller på Hørkær 26, 2730 Herlev.

Ninox indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Fredag den 8. august 2014

Ninox indgår lejekontrakt med indflytning på Marienlundvej 28-30, 2730 Herlev i Oktober.

EG Gruppen udvider lejemål hos Wihlborgs,

Mandag den 4. auagust 2014

EG gruppen udvider sit lejemål hos Wihlborgs. Udvidelsen sker med indflytning på Lautrupvang 8 i starten af august.

Gigabit indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Tirsdag den 29. juli 2014

Gigabit indgår lejekontrakt med indflytning på Marienlundvej 28-30, 2730 Herlev i August 2014. Wihlborgs oplever forsat gode kunderelationer.

Det Tekniske Hus indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Fredag den 18. juli 2014

Det Tekniske Hus indgår lejekontrakt med indflytning på Hørkær 14, 2730 Herlev med indflytning i slutningen af 2014.

Q2 Wihlborgs fortsætter væksten,

Mandag den 7. juli 2014

Wihlborgs fremlagde 2. kvartalsrapport 2014 mandag den 7. juli 2014. Periodens resultat udgjorde SEK 112 mio. (629), pr. aktie SEK 1,46 (8,18). Lejeindtægterne steg med 16 procent til SEK 930 mio. (800). Driftsoverskuddet steg med 17 procent til SEK 671 mio. (575). Forvaltningsresultatet steg med 18 procent til SEK 415 mio. (351).

Wihlborgs udsender 2. kvartals nyhedsbrev,

Torsdag den 26. juni 2014

Siden sidst... Wihlborgs har igennem foråret taget hul på renoveringsprojektet på Lautrupvang 1, 2750 Ballerup. I nyhedsbrevet går vi tæt på Schneider Electric projektet og renoveringen af Kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik. Tilmelding af nyhedsbrevet sker under "Wihlborgs Danmark" fanen eller på info@wihlborgs.dk.

Filmrullen udvider lejemål hos Wihlborgs,

Torsdag den 15. maj 2014

Filmrullen, Hammerstad Fotografi udvider sit lejemål hos Wihlborgs på Marienlundvej 28-30. Udvidelsen sker per dags dato.

Sport Performance v. Carsten Nielsen indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Onsdag den 7. maj 2014

Sport Performance v. Carsten Nielsen indgår lejekontrakt med indflytning på kontorfælleskabet Herlev Maskinfabrik i starten af juli.

Effekt Salg & Marketing indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Mandag den 5. maj 2014

Effekt Salg & Marketing indgår lejekontrakt med indflytning på kontorfælleskabet Herlev Maskinfabrik i starten af juli.

BST Nord indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Fredag den 2. maj 2014

BST Nord A/S indgår lejekontrakt med indflytning på kontorfælleskabet Herlev Maskinfabrik i starten af juli. Kontorfælleskabet Herlev Maskinfabrik er næsten fuldt udlejet. Få kontorlejemål er tilbage.

Q1 Wihlborgs starter året stærkt,

Tirsdag den 29. april 2014

Wihlborgs fremlagde 1. kvartalsrapport 2014 tirsdag den 29. april 2014. Periodens resultat udgjorde SEK 73 mio. (277), pr. aktie SEK 0,95 (3,60). Lejeindtægterne steg med 17 procent til SEK 462 mio. (396). Driftsoverskuddet steg med 18 procent til SEK 320 mio. (272). Forvaltningsresultatet steg med 17 procent til SEK 192 mio. (164).

Wihlborgs bygger for Schneider Electric Danmark,

Fredag den 25. april 2014

Wihlborgs er godt i gang med renoveringen af Lautrupvang 1, 2750 Ballerup.

Elecom ApS indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Tirsdag den 22. april 2014

Elecom ApS indgår lejekontrakt med indflytning på Hørkær 22, 2730 Herlev i starten af juni.

Wihlborgs vokser og ansætter nye medarbejdere,

Tirsdag den 1. april 2014

Wihlborgs ansætter 4 nye medarbejdere. Vi byder velkommen til Jeanne, Peter, Henrik og Martin.

Wihlborgs udsender 1. kvartals nyhedsbrev,

Mandag den 31. marts 2014

Wihlborgs oplever stort vækst og har i den forbindelse valgt at udsende et nyhedsbrev en gang i kvartalet. Du kan tilmelde dig under "Wihlborgs Danmark" fanen.

Administrea ApS indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Tirsdag den 25. marts 2014

Administrea ApS indgår lejekontrakt med indflytning på kontorfælleskabet Herlev Maskinfabrik i slutningen af maj. Kontorfælleskabet Herlev Maskinfabrik er næsten fuldt udlejet. Få kontorlejemål er tilbage.

Wihlborgs opretter ny kantine på Herlev Maskinfabrik,

Mandag den 24. marts 2014

Herlev Maskinfabrik går i luften med ny kantine. Kantineordningen tilbydes til alle lejere på kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik.

Psykolog Torben Andersen indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Onsdag den 12. marts 2014

Psykolog Torben Andersen flytter ind på Herlev Maskinfabrik, Hørkær 26, 2730 Herlev.

Touchline ApS indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Onsdag den 5. marts 2014

Touchline ApS flytter ind på Herlev Maskinfabrik, Hørkær 26, 2730 Herlev.

Schneider Electric Danmark indgår lejekontrakt med Wihlborgs,

Onsdag den 5. marts 2014

Pr. 5 februar 2015 flytter Schneider Electric Danmark ind på Lautrupvang 1, 2750 Ballerup. Indflytningen sker efter ejendommen har gennemgået en total renovering, som påbegyndes pr. 1. marts 2014.

Wihlborgs køber nye ejendomme i Ballerup,

Onsdag den 12. februar 2014

Pr. 1. marts 2014 har Wihlborgs købt ejendommene Lautrupvang 1 (det gamle Chr. Rovsing hus), Lautrupvang 3 (Stjernehuset), Industriparken 29 (domicil for SONY Danmark) samt Literbuen 16-18 (Caverion hovedlejer). Med tilgangen af de nye ejendomme forstærker vi vores tilbud og service i Ballerup kommune til vores nuværende og fremtidige lejere i området.

Fællesskab 2.0,

Torsdag den 4. Juni 2020

Wihlborgs projekt ”symbiosehusene” er nu gået videre til 2. runde af Kunstfondens og Realdanias Boliglaboratorium. Boliglaboratoriet er skabt til hele byggebranchen og skal være med til at skabe rum for flere boligeksperimenter, samtidig skal det udvikle 5-7 eksperimentprojekter, som skal realiseres. Vi er glade og stolte over at vores projekt ”Symbiosehusene” er gået videre i så skarpt et felt af ansøgere. Wihlborgs har med projektet givet et bud på hvordan man kan nytænke boligbebyggelse i sammenhæng med eksisterende erhvervsbyggeri, med stort fokus på bæredygtighed og fællesskaber. Ved at bygge videre på eksisterende byggeri, udnyttes ressourcerne så både erhverv og bolig gøres mere attraktivt, så sammenhængen mellem bolig og erhvervsbyggeri genskabes. Projektet skal være med til at sætte rammen om fællesskaber og god trivsel i de områder hvor projektet skal realiseres. Vi glæder os til at følge næste runde af udvælgelsen i Boliglaboratoriet.

Vi bruger cookies