Schneider Electric

Energirenovering og modernisering af Schneider Electrics nye hovedkontor

Schneider Electric Danmark har samlet en stor del af sine aktiviteter i et nyt, energirigtigt hovedkvarter i Ballerup. Her er alle storkøbenhavnske aktiviteter nu samlet, hvilket øger samarbejdet og de interne synergier til glæde for kunder, samarbejdspartnere og de overordnede forretningsresultater.

Efter renoveringen1 (1)

Grøn renovering
Schneider Electric Danmark og Wihlborgs har gennemrenoveret bygningen på Lautrupvang 1 i Ballerup, der blev bygget til ingeniør-virksomheden Christian Rovsing A/S i 1980’erne. Nu er bygningen blevet et vartegn over, hvor energieffektivt, det er muligt at modernisere eksisterende bygninger fra en knap så grøn periode. Bygningen står nu som et hvidt vartegn over nye, grønne tider.

Før renoveringenLautrupvang 1 A Plus B 10

- I dag er energieffektivitet på dagsordenen i de fleste virksomheder, hvor energibesparelserne er med til at reducere omkostningerne og øge konkurrenceevnen. Her spiller intelligente systemer en stadig større rolle, og det er her, vi differentierer os med vores stærke software-løsninger, der kan lægges oven på de tekniske installationer for optimal kontrol og et godt overblik. Nu samler vi vores stærke kompetencer under et tag, hvilket styrker os som organisation. Det kommer vores kunder til gode, siger Thomas Träger.

Godt 520 medarbejdere har deres daglige gang i det nye hovedkvarter, der er spækket med intelligente løsninger, som sikrer optimalt indeklima og lavt energiforbrug. 

Før                                                                     Efter
271

Levende showroom
Intelligent bygningsstyring, avanceret energiovervågning og solceller på taget. De nyrenoverede kvadratmeter står som et levende showroom for energirigtige løsninger, og det har været vigtigt for Schneider Electric at tage sin egen medicin og installere de løsninger, som energispecialisten selv leverer i hele Danmark. 

- Det handler først og fremmest om at sikre vores medarbejdere en effektiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. Derefter handler det om energieffektivitet, så vi får mest muligt ud af vores bygning. Her spiller vores intelligente løsninger en kernerolle, og vi viser, hvordan energioptimering med omtanke kan gennemføres. Det er vores interne eksperter, der har været med på råd, og vi har kun installeret de løsninger, som giver forretningsmæssigt mening. Vi tager kort sagt vores egen medicin, og vi glæder os til at vise samarbejdspartnere rundt i vores levende showroom, forklarer Jens Ellevang, intern projektleder på byggeriet.

Du kan læse meget mere om Schneider Electric her. 

Fakta om lejemål

Adresse Lautrupvang 1
Kommune 2750 Ballerup
Etageareal ca. 15.000 m2

Flere billeder

Vi bruger cookies