M. Larsen Vognmandsfirma A/S

11.000 m2 tidligere farvefabrik omdannes efter M. Larsen's ønsker

Den tidligere farvetryksfabrik for Flint Group på Abildager 16, Brøndby er blevet fuldt udlejet til M. Larsen Vognmandsforretning A/S og har siden etableringen som lokal vognmand tilbage i 1947, vokset til at være blandt de største i Danmark med 330 biler og knap 600 ansatte. Projektet er igang på ejendommen netop nu og forventes at være færdigt i juni 2017.

Den tidligere farvetrykfabrik for Flint Group på Abildager 16 i Brøndby, er igang med at undergå en større forvandling fra lager og produktionsejendom til knudepunkt for vognmandsforretningen M. Larsen A/S. Virksomheden  har haft nogle specielle behov vi skulle imødekomme, da M. Larsens erhverv har haft specifikke krav til de omkringliggende arealer på ejendommen. Ejendommen består i forvejen af samlet set ca. 11.000 m2 bebyggelse, og med har mulighederne, for at indrette arealerne som M. Larsen har haft behov for, været store. 

Vi har i samarbejde med M. Larsen A/S udarbejdet en løsning, så deres ønsker samt udnyttelsen af de omkringliggende arealer blev udnyttet på den bedst mulige måde. Ejendommen har tidligere været brugt til meget ind- og udkørsel, og derfor har vi kunne udnytte de allerede eksisterende områder. I alt planlægges der efter ombygning at være 7.680 m2 bygning fordelt på 2.680 m2 til kontor, kantine, møde- og mandskabsfaciliteter, 4.793 m2 til lager og ca. 21.000 m2 udenomsarealer. Dermed er der også blevet gjort palds til de store områder, som et erhverv som M. Larsens kræver. 

Selve ejendommens beliggenhed har også gjort den ideel for en virksomhed som M. Larsen A/S, da den trafikalt er meget velplaceret med omkring 1 km. til Holbækmotorvejen. 

M. Larsens nye hovedsæde på Vestegnen er udviklet til at skulle dække M. Larsens behov, og det har været et perfekt match mellem M. Larsen's ønsker og Wihlborgs muligheder, for at udleje ejendommen til en enkelt lejer.
   
   
Plantegningen som den ser ud nu
   
   
Udklip Abildager 16 Foer
   
   
Ejendommen som den ifølge plantegningen vil komme til at se ud
   
   
Udklip Abildager 16 Nye Planer
   
   

Fakta om lejemål

Adresse Abildager 16
Kommune 2605 Brøndby
Etageareal Ca. 11.000 m2

Flere billeder

Vi bruger cookies