Herlev Maskinfabrik

Omdannelse af tom domicilejendom til nyt kontorfællesskab i det centrale Herlev

Wihlborgs har gennem 2014 og 2015 renoveret og udviklet kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik i Herlev. Wihlborgs har ændret konceptet fra individuelle lejemål til fælles etager med fælles faciliteter, så alle har glæde har hinanden.

Efter renoveringen                                                 Før renoveringen

Herlev Maskinfabrik12  P1070210

Levende Kontorfællesskab
Kvalitet, fleksibilitet, service, ro og varme er ingredienserne til et velfungerende kontorfællesskab. Det har været vigtigt for Wihlborgs at tage udgangspunkt i den historie der var i huset. Huset har tidligere været anvendt som maskinfabrik, og det er derfor nærliggende, at kalde huset Herlev Maskinfabrik. Mødelokalernes navne er inspireret af arbejdet på en maskinfabrik, hvorfor Ambolten, Høvlen, m.m. er med til at fastholde idéen om Herlev Maskinfabrik. De nyrenoverede kvadratmeter står som et levende fællesskab, og elementer som fælles lounge, mødelokaler, fælleskantine med opholdsstue og frokostordning. 

Før renoveringen
P1070212

- Da vi skulle finde vores nye lejemål var det vigtigt for os at det var nyrenoveret, lejen skulle være all-inclusive, der skulle være et fællesskab og mulighed for kantineordning og booking af mødelokaler, forklarer Martin Christiansen, fra firmaet IC Arkitekter.

Grøn renovering
Wihlborgs har gennemrenoveret bygningen på Hørkær 26 i Herlev, der tidligere har været anvendt som maskinfabrik og blev bygget i 1960’erne. Nu er bygningen blevet til et hyggeligt fællesskab, hvor lejere og kunder udvikler forretninger, og samles i fælleskantinen til frokost og kaffe. Bygningen er drevet af iværksættere og familievirksomheder, som ønsker at bo i et fællesskab, hvor der er plads til udvikling. 

Solceller på taget og afvikling af individuelle målere var hovedessensen i renoveringen, og Wihlborgs har siden ændringerne rykket ejendommen fra Energimærke D til Energimærke C. 

20 forskellige virksomheder har deres daglige gang på kontorfællesskabet Herlev Maskinfabrik. 

Fakta om lejemål

Adresse Hørkær 26
Kommune 2730 Herlev
Etageareal ca. 3.000 m2

Flere billeder

Vi bruger cookies